Manulo Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Potrzebuję wszystkich informacji na temat tego wehikułu. W szczególności poszukuję dokładnych informacji o ramie. Dzięki za odpowiedzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam jedna cenna wiadomosc na temat Jawy 250: otoz bedac oseskiem, tak do 3 latek, rodzice wozili mnie na takowej i wiele razy ogladalem jej rame... Szkoda tylko, ze nic nie pamietam! WYBACZ nie moglem sie powstrzymac od zrobienia dżołka... Ale faktycznie stariki mnie wozili Jawą, moze pod hipnoza cos bys wyciagnal ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hej! Mat ma bodajze takiego sprzeta na sprzedanie, dosyc tanio :( Jak cos to Jego popytaj. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Właściwie to te informacje potrzebne są mojemu kumplowi, który takie cudo powoli składa w zaciszu swojego garażu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam.Jawki 250 to w sumie fajne sprzęty na nauke jazdy, a także po odrestaurowaniu, moto ma w sobie to coś. Palą stosunkowo mało, a prędkość max speed oscyuluje w granicach 120 km/h. Jawy te wyglądają po założeniu "blach" jak.....duży skuter. Ponadto, do Jaw produkowane był przyczepki, które były bardzo praktyczne. z pozdrowieniami BORSUKLES :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fazi_ Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 powiedz mi młody z którego roku ta jawa to będe mógł coś więcej powiedzieć na ten temat albo zajrzyj na www.surowa.pl tam powinien gdzieś być opis moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 jest to bodajże rocznik 69!!!! 1969 of kors :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Ja ma 175-tkę,która różni się od 250-tki tym że ma jeden wydech oraz mniejszą pojemność.Poza tym to te motorki są bardzo podobne.Napisz dokładnie jakich informacji poszukujesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Informacji już nie potrzebuję - kumpel już odrestaurował i sprzedał ale jakbyś miał jakieś zdjątka to z chęcią obejrzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fazi_ Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 zaqui ja też mam 175 (59 r) odrestaurowana w 90% (brak chromu na baku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lisciu Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Witam...Niedawno wylansowałem z jakiejś komórki 250 67r. ...ale się pani jawa zastała, ale w końcu odpaliła :D ...ma nawet kierunki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Informacji już nie potrzebuję - kumpel już odrestaurował i sprzedał ale jakbyś miał jakieś zdjątka to z chęcią obejrzę!!! Szybki jest miesiac roboty i w dodatku sprzedał.Chyba ze masz na mysli odpalenie(jako odrestaurowanie) ,a nie chromowanie ,lakierowanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fazi_ Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 redas przy całkowitym odrestauroiwaniu zchodzi bardzo dużo czasu co każdy kto odrestaurowuje może powiedzieć (bez żadnej fuszerki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 fuszerki tam było sporo - brak chromów na baku itp a kupił ją gość który chciał sobie postawić w garażu i czasem wyjechać na krótką jazdę! Mówiąc odrestaurował według niego tzn zrobić tak żeby jeździło i trzymało się kupy!!!!! :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 redas przy całkowitym odrestauroiwaniu zchodzi bardzo dużo czasu co każdy kto odrestaurowuje może powiedzieć (bez żadnej fuszerki) Fazi ty mi juz nie tłumacz ile ja godzin spedziłem w garazu.Wiem co to znaczy polerowanie aluminium ,dystansowanie skrzyni itp.Wlasnie sie zdziwilem w miesiac rozlozyc ,zlozyc i sprzedac Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi