darek.z.bandit Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 witam wszystkich..troszke spóznione przywitanie..mam na imie Darek..większość forumowiczów już znam..i wy mnie też.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 WITAJ DARAS !!!!!!!!! TO MOŻE I JA SIĘ PRZEDSATAWIĘ JESTEM MARCIN MIESZKAM W CHEŁMŻY KILKA OSÓB JUŻ POZNAŁEM NA RESZTĘ PRZYJDZIE JESZCZE PORA POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 witam wszystkich..troszke spóznione przywitanie..mam na imie Darek..większość forumowiczów już znam..i wy mnie też.. pozdrawiam WITAJ DARAS !!!!!!!!! TO MOŻE I JA SIĘ PRZEDSATAWIĘ JESTEM MARCIN MIESZKAM W CHEŁMŻY KILKA OSÓB JUŻ POZNAŁEM NA RESZTĘ PRZYJDZIE JESZCZE PORA POZDRAWIAM WSZYSTKICHWitam serdecznie!Osobiście nie znamy się jeszcze, ale nadrobimy to napewno w przyszłym sezonie napewno :crossy: Zapraszam do wspólnego pokonywania kilomtrów :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 nie....no jaj to sobie, qrna, już nie róbcie.... :eek: chociaż w sumie.... - miło powitać, fajne motorki, zaj...sty wybór!! :icon_rolleyes: (sorry, nie mogłam się powstrzymać :D ) Dobra, chłopaki, mam kilka zaległych fotek, m.in. wypad Okonin-Golub. Marcin - spóźnione najlepszego, o ile się nie mylę :eek: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 nie....no jaj to sobie, qrna, już nie róbcie.... :clap: chociaż w sumie.... - miło powitać, fajne motorki, zaj...sty wybór!! :icon_twisted: (sorry, nie mogłam się powstrzymać :icon_biggrin: ) Dobra, chłopaki, mam kilka zaległych fotek, m.in. wypad Okonin-Golub. Marcin - spóźnione najlepszego, o ile się nie mylę ;)SERDECZNE DZIęKI!!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witajcie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam kolegów z Chełmży, nie znamy sie jeszcze ale myśle że w nowym sezonie moto się to zmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To i ja Was witam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 WitamMieszkam niedaleko Torunia a mianowicie w Grudziądzu wiec rzut beretem!!! Jesli nie mielibyscie nic przeciwko dolaczylbym do Waszego forum i w przyszlym sezonie zjawil sie w Toruniu zeby posmigac z Wami?? No i oczywiscie wzialbym znajomych z Grudziadza wiec zrobiloby sie spotkanie Torunia z Grudziadzem :banghead: No i zapomnialbym sie przedstawic. Mam na imie Patryk no i w przyszlym sezonie bede jezdzil Yamaha R6 ktora czeka juz gotowa do sezonu w garazu :) pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 witamy serdecznienie widze zadnego problemutak na marginesie, pochodze z grudziadza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Również witam i popieram pomysł spotkania Grudziądza z Toruniem. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam Grudziądz, ekipa coraz większa , teraz tylko przetrwać do wiosny ,pozdrowki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Ja rozniez witam,czym nas bedzie wiecej tym lepiej :) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja również witam kolegę. Zimę przetrwamy, a wtedy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 W końcu pora się przywitać z wszyskimi forumowiczami na łamach "naszego" forum. Jestem chyba najstarszym czytaczem :smile: Kilka osób wie o co chodzi. Mam na imię Marek, ale w garażu już po Bandicie nie ma śladu. Jest za to CBR 929. Jeszcze raz witam się z wszystkimi miłośnikami 2oo. :cool: ;) :lalag: :wink: :biggrin: wkońcu :clap: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi