Tomek xj550 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam kolejną motonitkę :wink: w imieniu bikerów z Toronto i okolic. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak przystało na obywatelkę wypada się przedstawić,mam na imię Kinga i jeżdże w Toruniu i okolicach,od niedawna na moto Suzi 500...jeszcze korzystam z sezonu puki pogoda.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!witamy serdecznieszkoda, ze szybciej cie nie bylodzis czesc byla w swieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witamy serdecznieszkoda, ze szybciej cie nie bylodzis czesc byla w swieciuNo szkoda szkoda,następnym razem,a organizujecie cos w następnym tyg. czy juz zamykacie sezon :bigrazz: Witam kolejną motonitkę :) w imieniu bikerów z Toronto i okolic.Hej witam cie równiez długo jeździsz???pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam KingRider,na dzisiejszy wyjazd sie spoznilas..trudno nastepnym razem dolaczysz do nas... pzdrw,Alexp.s. pare zdjec zalczam w linku w podpisie...na bikerpics.. milo bylo wspolnie pojezdzic..do zobaczenia nastepnym razem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam KingRider,na dzisiejszy wyjazd sie spoznilas..trudno nastepnym razem dolaczysz do nas... pzdrw,Alexp.s. pare zdjec zalczam w linku w podpisie...na bikerpics.. milo bylo wspolnie pojezdzic..do zobaczenia nastepnym razem..taak wiemwiem spóźniłam sie i szkoda ,ale nastepnym razem napewno sie wybiore :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Powitać koleżankę na wdzięcznym sprzęcie :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No, no :clap: ilu tu super znajomych przez duże "Z" Dobrze, że tu zajrzałam.Nie sądziłam, że oprócz głównej powitalni jest jeszcze taka regionalna, superkowo :lalag: A jesli chodzi o mnie, to się nieśmiało ;) przypomnę Toruń to moje miasto studenckie, ach co to były za czasy :D Obecnie zamieszkuję na Osówce w Bydzi. Od 2 sezonów dotrzymuję towarzystwa mojej drugiej połówce - najpierw na Virażce750, teraz na Bandziorku 1200. Powoli nudzi mi się rola plecaczka i chyba będę próbować własnych sił na moto. Pożyjemy zobaczymy, ale to jest moje marzenie... Pozdrawiam Was wszystkich gorąco :D lukkasia P.S. Fajnie było razem z Wami pośmigać wczoraj po kujawsko-pomorskich drogach i zdobyć Diabelski Kamień...http://www.e-lukas.com/gallery/thumbnails.php?album=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) No, no :clap: ilu tu super znajomych przez duże "Z" Dobrze, że tu zajrzałam.Nie sądziłam, że oprócz głównej powitalni jest jeszcze taka regionalna, superkowo ;) A jesli chodzi o mnie, to się nieśmiało ;) przypomnę Toruń to moje miasto studenckie, ach co to były za czasy :) Obecnie zamieszkuję na Osówce w Bydzi. Od 2 sezonów dotrzymuję towarzystwa mojej drugiej połówce - najpierw na Virażce750, teraz na Bandziorku 1200. Powoli nudzi mi się rola plecaczka i chyba będę próbować własnych sił na moto. Pożyjemy zobaczymy, ale to jest moje marzenie... Pozdrawiam Was wszystkich gorąco :crossy: lukkasia P.S. Fajnie było razem z Wami pośmigać wczoraj po kujawsko-pomorskich drogach i zdobyć Diabelski Kamień...http://www.e-lukas.com/gallery/thumbnails.php?album=45 Kup sobie moto :rolleyes: Bandit dobry sprzet ;) a na jakim sprzęcie chciałabyś zacząć?? Edytowane 8 Października 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Kup sobie moto :rolleyes: Bandit dobry sprzet :crossy: a na jakim sprzęcie chciałabyś zacząć??licząc siły na zamiary myślałam o czymś w stylu GS500E, a może coś słabszego, w końcu nie od razu Kraków zbudowali - zobaczymy... a co mi radzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dobra, Kasia - po witaniach się i pożegnaniach oraz imprezach, zlotach i przejażdżkach w realu - powitania oficjalne tutaj :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 licząc siły na zamiary myślałam o czymś w stylu GS500E, a może coś słabszego, w końcu nie od razu Kraków zbudowali - zobaczymy... a co mi radzisz?hmm... ja ci radze Honde CB 1 super sprzet,ja sie zastanawiałam miedzy moim Suzuki a Hondą.suzuki gs 500 to świetny sprzet na początek ja mam wiec moge cos na ten temat powiedzieć,jedyną wadą jest to że jest 2 -cylindrowy i jest tylko chłodzony powietrzem-szybko sie nagrzewa,oprócz tych 2 wad nie moge nic na niego powiedzieć złego :icon_question: ,ale rzeczywiście Grass ma racje ,to jest Powitalnia wiec rozmowy na inne forum! pozdrawiam do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 tak tak bo bedzie ostrzezenie :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cześć !Jestem z Torunia, na imię mam Łukasz, mam 30 lat Posiadam motocykl Kawasaki ZX-6 R 600. Chce go teraz sprzedać, ponieważ brakuje mi juz troszke mocy.Planowany zakup to Yamaha R1 Kręcimy sie często z kumplem po mieście, a nieraz wyskakujemy w jakieś dalsze tasy (kumpel ma Ducati).Mam nadzieje, że poznam tu ciekawych ludzi i może nawet pośmigamy kiedys razem.Pozdrawiam Witam Ciebie. Bedzie milo posmigac ale w nastepnym sezonie, miejmy nadzieje ze dopniesz swego i zakupisz R1 , pozdrawiam I CIebie rowniez witam ! Jesli uda nam sie w nastepnym sezonie beda liczniejsze wypady , kto wie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzmozis Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Milo powitac :buttrock: pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi