motoeliza Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witam wszystkich tych co nie witałem pozdrawiam i dozobaczenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich nowych na forum.Motocyklistow w Toruniu nie brakuje.Kiedys jak wracalem z pracy to na 2-pasmowce na Bydgoszcz czesto zbierala sie grupka motocyklistow - teraz juz od pewnego czasu nigdy nie ma tam nikogo - dlaczego ?Napiszcie gdzie najczesciej sie spotykacie na smiganie po miescie i gdzie jezdzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No jestem wróciłam wczoraj cała i zdrowa. Pierwszy raz miałam obawy co do powrotu bo ostatnio tyle wypadków. Nawet zastanawiałam się nad pociągiem, ale jakoś dałam rade. A więc ogłaszam wszem wobec że moto mam w Toruniu. Tylko chętnych brak na jakiś wspólny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam,i ja sie przywitam...szczegolnie z nowymi osobami :crossy: Grass :icon_biggrin:ja juz po urlopie wiec obiecuje bede zagladal czesciej... do zobaczenia,Pozdrawiam,Alexp.s. PikPok to niezla blacha bedzie tak ok. 1.5 metra na 1.0 m :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jesteś już to super. Witamy po urlopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam,po imprezie...letko hmmm jakby tu powiedziec ten tego oby do rana...bo do piecek czas jechac !! Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Alex jestem dzisiaj piwko tak jej się umówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam,no to milo :crossy: do zobaczenia... Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hej . Chetnych brak ?! Czyzby wszyscy pracowali by ulepszych swoj motocykl ?! hmm... ? Z pewnoscia zorganizujemy male co nie co ? Co na to Elka ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Cześć !Jestem z Torunia, na imię mam Łukasz, mam 30 lat Posiadam motocykl Kawasaki ZX-6 R 600. Chce go teraz sprzedać, ponieważ brakuje mi juz troszke mocy.Planowany zakup to Yamaha R1 Kręcimy sie często z kumplem po mieście, a nieraz wyskakujemy w jakieś dalsze tasy (kumpel ma Ducati).Mam nadzieje, że poznam tu ciekawych ludzi i może nawet pośmigamy kiedys razem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 lookas no witamy cie serdecznieale powitalnia jest pietro wyzej przyklejona oj brakuje tego moderatora :icon_question: :) a w ogole to przy nicku masz znaczek_ kobieta do zobaczenia na trasie :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam, Milo poznac Lookasz. do zobaczenia na trasie... pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witaj Łukasz R1 to super pomysł. Pewnie z wiekszoscią z nas nie spotkasz się na trasie bo koniec sezonu już tuż tuż. Tak więc do zobaczenia w przyszłym sezonie. 13.10 robię rodziny i jak wszystkich forumowiczów Ciebie też zapraszam. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak przystało na obywatelkę wypada się przedstawić,mam na imię Kinga i jeżdże w Toruniu i okolicach,od niedawna na moto Suzi 500...jeszcze korzystam z sezonu puki pogoda.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi