TYSON Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. treb0r, rekord Poznania powiadasz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 witam wszystkich serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Dzień dobry wszystkim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf 55 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam wszystkich serdecznie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Herzlich willkommen :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam Serdecznie, Pozdrawiam, Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmasterb Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Bartosz, Toruń, 2 sezon na 2 kołach:) Do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisus Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Czesc czesc... Z racji ze nie mozna ciagle jezdzic 4 kółkami bo to jest podobno niezdrowe..wiec sie w koncu zmobilizowalem i kupilem czerwona CeBule 450s....(bo przeciez mzta na miasto nie pojade:P hehehe) ... no .. tak wiec witam sie oficjalnie ze wszystkimi:)... i do zobaczenia głównie na 80tce tr -b-szcz Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley691 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał90 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam. Jestem z okolic Torunia. Jest już jakiś kalendarz imprez? Rozpoczęcie sezonu w naszej okolicy itp? Pozdrawiam LWG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adixgd92 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam:)Pochodzę z Golubia-Dobrzynia. Jeżdżę odkąd skończyłem 8 lat :) Widzę, że jestem tu najmłodszy i z najmniejszym motorkiem ale mam nadzieję, że zostanę przyjęty do waszego grona :)PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Hej :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, wszystkich jestem z okolic Chełmna, ale przeważnie siedze w Toruniu. Ostatnio sprowadzilem dwa kołka do Torunia i z checia posmigam jak znajdzie sie ktos chetny :)Co do moto to wczesniej był Street GSXR 1100 ( ) Obecnie R6 RJ05.Witam wszystkich i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 cześć nie kojarze tego GSXra :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 GSXR byl dwa lata temu rzadko jezdzilem bo "ciagle coś" i szybko sie go pozbyłem ;) a tak jak mowilem teraz R6 śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi