Ruleś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 hehe no no witam szanownego kolege :) stawiasz piwo ze dopiero teraz sie tu pojaiwles :icon_mrgreen: i nei ma wybacz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No Alex witam, na gg nie możemy się ostatnoi dogadać to choiaż tu Cię pozdrowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Eli,niech no sloneczko wyjdzie na dluzej zza chmur to mam nadzieje, ze w koncu gdzies sie pokrecimy...moze w ten sezon nam sie uda..gg nie bedzie potrzebne :icon_mrgreen::):flesje: pzdrwm,Alex p.s. dawno sie tutaj nie logowalem...budze sie ze snu zimowego :biggrin: Edytowane 21 Lutego 2008 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekgsx600 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 WITAM KOLEGÓW kupiłem SUZUKI GSX 600F mam prawo jazdy kat B.C.E i chodze na kurs kat A ale troche jerzdze ale strach przed policją :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 witajpowodzenia na egzaminie i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 witam! zdaj szybko prawko i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witaj !!! Powodzenia na egzaminie i szerokości :bigrazz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witaj :icon_question: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) WITAM KOLEGÓW kupiłem SUZUKI GSX 600F mam prawo jazdy kat B.C.E i chodze na kurs kat A ale troche jerzdze ale strach przed policją :eek:Poszarpany ten Twój alfabet z kategoriami :) Było robić alfabetycznie prawko, to "A" miałbyś na początku :bigrazz: Witam kolegę i zapraszam do wspólnych jazd :cool: PS. Policja nie zatrzymuje motocykli... :( ale prawko warto mieć :wink: Edytowane 25 Marca 2008 przez lookas-Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam serdecznie kolegę, do zobaczyska na 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam Wojtka.Porządny sprzęt kupiłeś.Gwarantuję że będziesz zadowolony.No chyba że to Ty kupiłeś ode mnie ;-) tą suzę. Potwierdzam Policja nie łapie motocyklistów z wyjątkiem ostatniej akcji złapania Procenta z Motodawców :-) no i mnie tam raz złapali bo za wolno jechałem i to wydało im się dziwne ;-).Do zabaczenia na trasie.Jak coś to telefon w profilu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekgsx600 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 witam widze że chyba moge jeździć jeszcze bez prawka :bigrazz: bo wolno chyba nie jerzdze :wink: a może ni się zdaie że szybko :icon_mrgreen: :icon_eek: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam kolege..coraz liczniejsza grupa się szykuje na śmiganie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam się z Wami i od razu uderzam po prośbie.....ale to już w innym temacie :) Heyah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 witay :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi