Skocz do zawartości

Siemanko!

Dude
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Cię Marku, już mieliśmy przyjemność pośmigać razem moto po Twoich rewirach razem z Wirosiem i Tomkiem, ja też dopiero od niedawna się pokazałem na forum, także nie będziesz sam jako "czytacz" :icon_biggrin:

P.S Zostały CI może jakieś tajle do mojego XT-ka, plastików na zbornik mi brakuje a bez nich nie ma sensu moto malowac

Wiroś napisał:

Cześć Maro, czekamy teraz na Twoje piękne posty, po takim czasie to napewno będą głęboko przemyślane :icon_biggrin:

Wiroś, przestań bo pękne ze śmiechu. No ale jak będę miał jakieś głębokie przemyślenia to na pewno się z Wami wszystkimi podziele. A do Ciebie Wiroś to nawet zadzwonię osobiście :biggrin:

Mam trochę więcej czasu na jesień i w końcu postanowiłem coś tu naskrobać. Większość forumowiczów już znam od dłuższego bądz krótszego czasu, a do wiosny pewnie będzie kilka okazji się spotkać. W ostateczności spotkamy się na moto :flesje:

Duca napisał:

Witam,

jako ze po sezonie ,niczym kwiatki na wiosne,na forum zaczeli ujawniac sie motocyklisci czytacze dolaczam sie do was.

Czesc zdazylem juz poznac osobiscie,pozostalych mam nadzieje poznac najpozniej w przyszlym sezonie :)

Witaj kolego :clap:

Może wpadniesz na jakąś impreze organizowaną przez forumowiczów, to poznamy się osobiście :banghead:

Fajne fotki porobiłeś na stronie.

Widziałem pare razy na ulicach Torunia, Twoje moto z taką tablicą rejestracyjną i zastanawiałem się kto to jest :buttrock:

Jeśli bedziesz miał ochotę to zapraszam do wspólnych jazd.

Chętnie pośmigam u boku Ducati. :crossy:

Kolejna fajniutka maszynka w Toruniu

PS. A tak z ciekawości to na jednym ze zdjęć, na błotniku przednim widać naklejkę, coś tam "JAPAN"

Co to za naklejka? :biggrin: :biggrin: :biggrin:

lookas-Toruń napisał:

Witaj kolego :)

Może wpadniesz na jakąś impreze organizowaną przez forumowiczów, to poznamy się osobiście :)

Fajne fotki porobiłeś na stronie.

Widziałem pare razy na ulicach Torunia, Twoje moto z taką tablicą rejestracyjną i zastanawiałem się kto to jest :)

Jeśli bedziesz miał ochotę to zapraszam do wspólnych jazd.

Chętnie pośmigam u boku Ducati. :)

Kolejna fajniutka maszynka w Toruniu

PS. A tak z ciekawości to na jednym ze zdjęć, na błotniku przednim widać naklejkę, coś tam "JAPAN"

Co to za naklejka?

Bardzo chetnie Lukaszku,ale ten oficjalny ton to do swojej zonki z prosba o pozwolenie na jazde ze mna ... (bo powiem jej ze to nie ze mna zawsze tylko ... ;) ) :P :

Wiem ze kojazysz Ducati tylko z tablicy bo ja jedynie masz szanse ogladac jezdzac ze mna :P

Cos jeszcze wspomniec Lukaszku erlanie ?? :D

bartez napisał:

witam i ja nowo przybyłych :clap:

Ducata kojarze- chyba byłeś na karawanie w wilmacie i toważyszyłeś podczas testowania....

Marka też "troszke" kojarze..... :)

hmmm Marka,Marka ??

Tak bylem,niestety nie zostalo juz nic wolnego do jazdy :)

Kolega Lookas vel oficjalny testowal wtedy cosik z karawany ...

Pozdro

Duca napisał:

Bardzo chetnie Lukaszku,ale ten oficjalny ton to do swojej zonki z prosba o pozwolenie na jazde ze mna ... (bo powiem jej ze to nie ze mna zawsze tylko ... ;) ) :P :

Wiem ze kojazysz Ducati tylko z tablicy bo ja jedynie masz szanse ogladac jezdzac ze mna :P

Cos jeszcze wspomniec Lukaszku erlanie ?? :D

Ja tu serce na tacy Ci podaje, witam ciepło jak należy, a Ty taki ?????????????? :evil:

Oszzz Ty łobuzie niegrzeczny. Wytykać mi tu będziesz moje pantoflarstwo? :clap:

Arturku, a co niby o mojej pięknej, diabelskiej maszynie chcesz powiedzieć? :biggrin:

Zabrzmiało to jakbym miał sie czegoś obawiać. Masz na niego jakieś teczki z ABW czy co? :)

Chcesz to pisz. Zalet ma wiele, a jedyną jej wadą jest... jej kierowca :buttrock:

Arturku, zapomniałbym zapytać. Czy to nie moja kawa 600tka chodzi dokładnie równo jak Twój Super Sport? :)

Hmm... no i nie mam dwóch zębów więcej (niż oryginał) z tyłu, tak jak czerwona bestia SS

To tak apropos oglądania tablicy z tyłu

Pozdrowionka

Duca napisał:

Witam,

jako ze po sezonie ,niczym kwiatki na wiosne,na forum zaczeli ujawniac sie motocyklisci czytacze dolaczam sie do was.

Czesc zdazylem juz poznac osobiscie,pozostalych mam nadzieje poznac najpozniej w przyszlym sezonie :buttrock:

Witam! gratuluje wyboru Duca :) :)

yanointruder napisał:

Kiedyś marzyłemo DUCATI ale się bałem mocy itd :icon_question:

Co Ty ... Silnikowo jest potulne jak baranek :icon_question:

To klasyczne V2 nisko obrotowe z duzym momentem od dolu,wiec dawkowane mocy jest bezproblemowe ...

Troszke wymagajace tylko w prowadzeniu,bo jednak superbike :notworthy:

Chetnie w przyszlym sezonie pokaze w realu :bigrazz:

Duca napisał:

Co Ty ... Silnikowo jest potulne jak baranek :notworthy:

To klasyczne V2 nisko obrotowe z duzym momentem od dolu,wiec dawkowane mocy jest bezproblemowe ...

Troszke wymagajace tylko w prowadzeniu,bo jednak superbike :bigrazz:

Chetnie w przyszlym sezonie pokaze w realu :flesje:

Trzymam cię za słowo a pokaże co potrafi intruz 1800

:icon_question:

Byłem kiedyś w Rzymie tam były moto LUDZIE :icon_question:

Duca napisał:

Witam,

Czesc zdazylem juz poznac osobiscie,pozostalych mam nadzieje poznac najpozniej w przyszlym sezonie :)

Witamy.

Piekna maszynka, a jeszcze lepsza tablica rejestr. :D

Pozdro :-)