Hil Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie stresujcie dziewczyny(moniq), odrobina zrozumienia. Moniq, moje dobre wychowanie nie pozwala mi odmówić Ci noclegu jeśli zajdzie taka potrzeba i służyć pomocą :) Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No dobra zapytała się dziewczyna o nocleg to odpisałam że namioty, no chyba ze Hil takie dobry opiekun będzie jak koledzy z Poznania i się dziewczyna zajmie:)tzn znajdzie nocleg w jego zakresie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 a czy ktoś się orientuje co z noclegami?? czy ktoś coś w tym temacie organizuje czy każdy sobie? pytam bo to już wakacje i może być duże obłożenie ;0Monig z kwaterami to jest tak są w poblirzu zlotu ale nie w takiej cenie jak w tamtym roku.Ale klimat zlotu bez namiotu to nie to .Pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No nasza ekipa z Halo Szczecin także sie wybiera:) Hil i Misiek co chcecie wiedzieć o tym zlocie?Będzie fajny bo znowu z nami i wami:) Z wami zawsze jest fajna impreza :P Nie stresujcie dziewczyny(moniq), odrobina zrozumienia. Moniq, moje dobre wychowanie nie pozwala mi odmówić Ci noclegu jeśli zajdzie taka potrzeba i służyć pomocą :) Hil Nie spiesz sie tak z oferowaniem pomocy, a jak Twoje zaplecze techniczne nie dojedzie, sam bedziesz w potrzebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Z wami zawsze jest fajna impreza :icon_eek: Nie spiesz sie tak z oferowaniem pomocy, a jak Twoje zaplecze techniczne nie dojedzie, sam bedziesz w potrzebie :) Pina, czy takiemu miłemu facetowi jak ja, jakaś kobieta może odmówić noclegu po bliższym poznaniu? :D Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pina, czy takiemu miłemu facetowi jak ja, jakaś kobieta może odmówić noclegu po bliższym poznaniu? :buttrock: Hil Nie przechwalaj się! W Grzepnicy na nocleg przyjął Cię Robert!?!?!? Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam! Gdzie jest dokładnie ten zlot w mieście czy gdzies na peryferiach miasta??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam! Gdzie jest dokładnie ten zlot w mieście czy gdzies na peryferiach miasta???ilek15 zlot odbędzie się jak w tamtym roku :bigrazz: czyli koło latarni morskiej dojazd będzie dobrze widoczny :buttrock: to nie Niemcy trafisz.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam! Gdzie jest dokładnie ten zlot w mieście czy gdzies na peryferiach miasta???wybierasz się?Może śmigniemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) wybierasz się?Może śmigniemy razem? Tak jade na 100%. Tylko mam plan aby jechac juz w środe do Kołobrzegu-jeszcze nie wiem, a w piatek zebrać sie i jechać na zlot! Klas500 jaka masz przelotową? Bo tak mysle 120-150 :bigrazz: Ale moge sie dostosowac :D Może ktos chcętny??? :) Edytowane 7 Czerwca 2007 przez ilek15 Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tak jade na 100%. Tylko mam plan aby jechac juz w środe do Kołobrzegu-jeszcze nie wiem, a w piatek zebrać sie i jechać na zlot! Klas500 jaka masz przelotową? Bo tak mysle 120-150 :wink: Ale moge sie dostosowac ;) Może ktos chcętny??? :)Z wyjazdem już w środę miałbym raczej problemy- chcę wziąć urlop na piątek i wyjechać w czwartek po południu lub w piątek rano.Z prędkością przelotową nie powinno być problemu bo zwykle jeżdżę 120-130 ale w porywach 150 też dam radę , choć trochę bym się bał o kuferki ;)Trasę mam obcykaną - trochę bocznymi drogami ale w niezłym stanie i fajnymi zakrętami- główne drogi są nudne i mało bezpieczne.Miejsce zlotu też znam dokładnie , bo byłem w zeszłym roku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak cos to spotkamy sie na miejscu :) Ja chce wczesniej jechać :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Szykuje się świetna bibka. A słyszałem, że można na tym zlocie wygrać skuter. Na czym ma polegać ta loteria. Wjazdóka los czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A to spoko, skuterek sie przyda :icon_rolleyes: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Szykuje się świetna bibka. A słyszałem, że można na tym zlocie wygrać skuter. Na czym ma polegać ta loteria. Wjazdóka los czy jak????Wszystko na miejscu.Tylko jak nim pojechac do domu :bigrazz: :wink: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi