bodman Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ładniusia! :bigrazz: Dyzio, Ten intruderek ładnie się prezentuje... Zastanów się nad nim... :PJa bym się na tego intruderka tak nie napalał...coś niska cena jak za ten rocznik...ale kto wie okazje się zdarzają :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 swiezo sprowadzonyteraz oplaty, tlumaczenia, oplaty, rejestracja, oplatypewnie dlatego taki tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 oplaty + tlumaczenia + rejestracja mniej niz 1000zl fakt ze bedziesz musial go ubrac i popiescic chromy - ale to Intruz :):Dchociaz za niecale 10tys ten rocznik to podejzane - ja za tydz./ dwa bede mial kase i kupuje Intruza tak wiec polecam ten motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzisiaj siedziałem na Vulkanie 750 :biggrin: wygodny ale koleś wyskoczył z niezlą ceną 86r 6.500 niby ma przejechane 28tyś ale niechce mi sie wierzyć niema sakw ;) i jest do rejestracji bo sprowadził go dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 szukaj czegos mlodszegorocznik 90-ty w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Znalazłem też Vulkana 750 za 6.900 94r. cena może być ale troche są za lekkie potrzebuje coś masywniejszego :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no dyzio moje moto poszlopowodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co teraz kupujesz? :buttrock: Czy masz już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jeszcze uzupelniam pieniazkiw nastepnym tygodniu zaczne szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jeszcze uzupelniam pieniazkiw nastepnym tygodniu zaczne szukac Co i do jakiej kasy będziesz szukał? Jak coś to polecam Ci moje (zobacz link w sygnaturze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 dzieki to by na pewno pasowaloi mi i zonie, lecz tym razem cos do 15 no moze 16000 zl ale zawsze jakis kredyt mozna strzelic sobiepomysle w sobote zaczynam sie rozgladac za nowym sprzetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jak kupisz pochwal sie co i jak może wpadne na zlocik i sie spotkamy pozatym podrzucaj foty motorków to będziemy oglądać i oceniać i czieszyc oko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 :) :icon_mrgreen: najpierw talarow nazbieramwtedy bedziemy sie cieszyc :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Za 16.900 stoi XV 1100 gold edition full wypas na allegro w ładnym malowaniu. Rejestracja 1998, wygląda nieźle. Sam mam chęć na niego ale koledze odstąpię bo bez moto jest teraz :lalag: :) :banghead: A jak podrasować na 75 kucyków (co nie jest trudne) to śmiga jak błyskawica. Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 napisz coś więcej o tych 75 KM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi