cabaniero Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A czy płaci sie za wjazd ? czy tylko koszt ccmpingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A czy płaci sie za wjazd ? czy tylko koszt ccmpingu ? płaci się tylko za nocleg na campingu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 płaci się tylko za nocleg na campingu Dodatkowo trzeba sobie dokupić znaczek, nasyzwkę czy koszulkę (jak ktoś chce). A swoją drogą to wyobrażacie sobie tam klasyczną bramę i gościa sprzedajacego znaczki? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja po dwukrotnym pobycie na European Bike Week moge z czysty sumieniem stwierdzic, ze pozniej zaden krajowy zlot nie smakuje tak samo i czlowiek zastanawia sie po co wogole sie wybral na ten sped z paroma sprzetami... Jesli ktos pyta czy warto jechac - odpowiedz jedna - nie pytac a zasuwac do Austrii.A co do bramki Pompka - jak by ja ustawili to ostatni sprzet w kolejce by pewnie w Klagenfurcie stal. :icon_mrgreen: Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jak narazie ekipa sie montuje :evil: Na dzien dzisiejszy mamy 5 osob z Dolnego Śląska :D Planujemy wyjazd 31 sierpnia i pojechanie na zlot do Czech a potem dalej w droge... na Faaker ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Może i ja bym pojechał.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Może i ja bym pojechał.... :wink:nie ma sie nad czym zastaniawiać :P Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 witam do testowania darmowego juz beda modele HD z roku 2008 pozdrawiamDAKOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja na 90% jadę. Staruję w poniedziałek 3.09. Około 7 rano będę w Warszawie. Jak ktoś ma zamiar się przejechać z pedalską prędkością 100-120 km/h to zapraszam. Na miejscu planuję być raczej we wtorek (nocelg gdzies koło granicy czesko austryjackiej), chya, ze będize się dobrze jechało to wtedy jade prosto na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No ja bym z ta pedalska predkoscia z mila checia pojechal ale w tym roku nie dam rady bo zmienilem prace i do konca wrzesnia nie mam szans na urlop. A szkoda bo to 10 lecie wiec bedzie sie dzialo (chociaz czy tam sie moze jeszcze wiecej dziac...) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Też chcę sie wybrać, lecz mogę dopiero w środę po południu lub w czwartek rano. Czy ktoś chętny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 My lecimy najprawdopodobnie w środę. Wyjazd z FAAK ... w niedziele na Włochy (Dolomity) i z tamtąd spowrotem do domu tak aby wrócić środa/czwartek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A w środę do kąd planujecie dojechać?Może się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A w środę do kąd planujecie dojechać?Może się dołączę.Wstepnie planujemy wyjazd w srodę rano i jechać na Czechy, a nastepnie do okoła czyli Słowacja, Węgry Austria, może Słowacja. Plan na dwa trzy dni. Nocleg kempingi. Jesli bedzie obsówa w czasie to prosto na Faak... bez noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Spoz, daj mi nr tel do Ciebie. Jak będę miał już pewną datę i godzinę odjazdu to spróbuję do Ciebie zadzwonić, może uda mi sie dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi