Hes Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam mam takie pytanko czy jest jakiś sposób jazdy w mieście w dość gorące dni tak by silnik się nie przegrzewał? Nie wiem może częstsze używanie sprzęgła czy niehamowanie silnikiem czy po prostu nie da się tego uniknąć? Na to pytanie wpadłem dziś jak jeździłem po mieście i wskazówka temperatury przesunęła się w stronę czerwonej kreski a przecież dziś to jeszcze nie upał a co będzie jak naprawdę będzie gorąco?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttnk Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 po prsotu czasem odkrec manetke i niech sie moto schlodzi :P tylko z glowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 a przecież dziś to jeszcze nie upał a co będzie jak naprawdę będzie gorąco?...dzisiejszy dzień na mazowszu śmiało można zakiczyć do upalnych :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 hmm.. ciekawy temat :flesje:W moim poprzednim moto nie działał mi czujnik w chłodnicy i wiatrak włączałem przełącznikiem. To w sumie dobra metoda ale ma jeden minus. Cały czas trzeba zerkać na wskazówkę od temperatury i sprawdzać, czy to aby nie lecimy 100 z włączonym wiatrakiem. A przyznam się, ża czasem mi się to zadrzało..W obecnym moto czujnik jest ok i sam włącza wiatrak.. Są też dwie chodnice i mam nadzieję, że w upał bedzie go ciężko zagrzac ;) PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hes, nie ma czym sie przejmowac; dziś we wrocławiu mieliśmy 30stopni, wiele cieplej juz nie będzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hes, nie ma czym sie przejmowac; dziś we wrocławiu mieliśmy 30stopni, wiele cieplej juz nie będzie :flesje: To fakt, myślałem, że się zagotuje w kurtce... Motor jeszcze jakoś idzie. Choć chłodzenie powietrzem nie jest najlepszym rozwiązaniem na miasto. Na szczęście 'nie muszę' stać w korkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi