wueska Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 jak regulowany jest ten altek? jesli tak jak w mojej MZ i wiekszosci samochodów, czyli poprzez wzbudzenie wirnika to regel od poldasa za 17,50 jest cholernie wytrzymały! normalnie wymiekam... miałem wczesniej taki z allegro za 35zł i padł jak lekko masa dotkneła +. Na tym regulatorze mógłbym spawać kablami itp;] JAZPOL wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 To jest altek samowzbudny, wiec regler ( prostownik z regulatorem napiecia ) jest inny.Masz racje juz kilka reglerow Suzuki udalo mi sie spalic - obecnie stosuje stary regler Hondy, ktory jakos sie trzyma ( chociaz Honda tez dala dupy z reglerami ). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi