janekk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 :buttrock: skad ja to znam... A bo ku*wa Gieniu hamujesz tam jakby drzewo wyrosło, ogólnie wkur**ają mnie typy co walą po heblach jak popadnie zamiast sie złożyć :buttrock: albo poleciec sobie w zielone :lalag: ** !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 nie zapominaj chlopcze kto cie jezdzic uczyl :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam! Czy ktoś z pretendentów wybiera sie na lll runde wmmp do brna???ja sie wybieram tylko mam obawy czy mnie dopuszczą bez licencji,niby regulamin pzm mówi wyraźnie ze na dwie pierwsze el. nie trzeba mieć licencji , ale nie wiem czy dotyczy to równierz imprezy w czechach??? ma ktoś maila do Zbyszka z am.poznan?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Brna to tez dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 "Ty do Brna jedziesz ?" :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ty ziomek, a jak ktos pierwszy wyscig startuje to jak? mozna bez licencji np w ruki poleciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ty ziomek, a jak ktos pierwszy wyscig startuje to jak? mozna bez licencji np w ruki poleciec? Bez licencji to sobie możesz najwyżej w zielone polecieć :) No można można pozdro spokojnie widzisz, że wszystko można :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻURAL Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja w czerwcu startowałem pierwszy raz i zrobiłem 1:50, moge startować jeszcze raz w pretendentach?? czy już w rookie musze?Bo jak tak to nie ma sensu jechac 450km, żeby przeszkadzać na torze dla chłopków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ty ziomek, a jak ktos pierwszy wyscig startuje to jak? mozna bez licencji np w ruki poleciec? Geniu a szpeja juz zreanimowałeś że się tak interesujesz Brnem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 nie, ale jestem na dobrej drodze :) jak dobrze pojdzie to za tydzien bede mial juz wszystkie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie, ale jestem na dobrej drodze :bigrazz: jak dobrze pojdzie to za tydzien bede mial juz wszystkie gratytzn. zdrowy obojczyk też? :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 taa kupil sobie na beayu lekko uzywany ale caly :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 taa kupil sobie na beayu lekko uzywany ale caly :) Na Ebay'u, na Ebay'u a przecież już na allegro sprzedają dobre obojczyki!!! http://www.allegro.pl/item206112176_piekny...k_husarski.html I to na dodatek husarkie!!! cytuje: Obojczyk jest idealny dla każdego kto odtwarza np. XVII szlachcica ,husarza czy też dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nie lubie spamu, ale... pierdolta sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A na jakich oponkach jaździcie?? słyszałem ze ostatnio na poznaniu ktoś jeździł na metzelerze bierznik diablo corsa(800zł za komp.) i ponoć super oponki ! moze ma ktoś namiary, bo ja płace 1280 za kompl 209tek i boli po kieszeni strasznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi