Nadiq Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Witajcie! Fundacja SPRAWNI w dniu 17 czerwca organizuje piknik dla dzieciaków upośledzonych, z porażeniem mózgowym, głuchoniemych. Kilka słów o Fundacji Sprawni, która działa kilka lat, przewodniczy jej Lukasz Korwin, zawodowo związany z Domem Kultury Dorożkarnia Warszawa.Fundacja organizuje warsztaty dla dzieci upośledzonych, z porażeniem mózgowym, głuchoniemych ze szkolnych ośrodków w Helenowie, Szkoła Specjalna ul. Elektoralna.W dniu 17 czerwca organizujemy coroczny piknik na terenie Domu Kultury, w programie będą występy zespołów, gry i zabawy, pokazy.Byłoby fajnie gdybyście nas odwiedzili i pokazali dzieciakom swoje hobby. Wokół Dorożkarnijest boisko, oraz bieżnia do biegania, gdzie możecie się zaprezentować.Dzieci są w różnym wieku i różnymi dysfunkcjami. Ale jestem pewna, że wszystkie będą się ogromnie cieszyć z Waszej wizyty.Jeśli będziecie otwarci na sprawę, szczegóły dogramy później. Z góry Wam dziękujemy! Tak więc:17.06.2007, Dom Kultury Dorożkarnia, Warszawa, ul. Siekierkowska 28 (boczna Bartyckiej), początek godz. 11:00. Pokażmy, że dobrzy z nas ludzie :icon_mrgreen: Buziole,Nadiq Edytowane 22 Maja 2007 przez Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jo pewno bede z mojo babecko, ino coby nom na paliwo starcyło ;-)I coby nom fudacja krasnali motura nie rozkręciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Pewnie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) HEJ !to po "krasnalach" i My sie stawimy ! ! ! bedzie weekend z dzieciakami ! pozdrawiam ps. ale jak juz jechac to dobrze wiedziec ze jest dla Nas miejsce :buttrock: , że np. wjeżdzamy na teran imprezy wszyscy razem itp. więc Nadiq jakaś zbiórka gdzies? coby ludzie wiedzieli ! Edytowane 23 Maja 2007 przez zibiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja tez sie pisze. Tylko musze pamietac zeby wziac sobie wolne ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margaret= Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Trzeba być i basta. Pozdro+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja niestety musze sie wycofac. Moto rozwalone Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Przepraszam Was bardzo, ale z przyczyn osobistych nie będę mogła wziąć udziału w tej imprezie. Mam jednak nadzieję, że znajdziecie czas i będziecie mieć chęci, żeby się na niej pojawić. Przepraszam,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Proponuje przy takich spotkaniach robic liste w pierwszym poscie.W ten oto sposob wiadomo kto bedzie itp... Niestety na tej imprezie mnie nie bedzie.Juz dawno zaplanowalem wyjazd na Goraszke a ta akurat pokrywa siez ta impreza dla dzieci. Przykro mi. Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja niestety też nie dam rady :notworthy: może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Skoro wczoraj na Bielanach się minęliśmy to może jutro się uda wpaść na tą samą impreze :banghead: ps. kto jest chętny oprócz mnie :icon_twisted: zróbmy zbiórkę - miejsce dowolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 :banghead: jja bede :crossy: :biggrin: ja bede :),wczoraj na bielanach było super :biggrin: byłem tylko ja :clap: dzieki dla tych co mieli byc a zawiedli :crossy: :) :banghead: ps było fainje ;) :crossy: Nastepna zabawa z dzieciakami w Pażdzierniku dzień podany jeszcze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi