Dziki_YZF Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam!Niebawem dojdzie do mnie przesyłką z rurą do lagi i będę musiał ją wymienić i moje pytanie jak to ugryść bo jak na razie to rozbierałem ups-a w yzf a ze zwykłym zawiasem się nigdy nie bawiłem. Druga kwestia to ile oleju wlać do zawieszenia po złożeniu i jaką gęstość zastosować. Moto oryginalnie ma miękki przód i dobrze by było żeby olej był gęsty ale żeby nie chodziło mega ciężko. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Oj Dziki nierobo, trza w googlach poszukać :) http://www.motobracia.nazwa.pl/technika/wy...zenia/index.htmCo do ilości i gęstości oleju w Fazerce niech się wypowiedzą użytkownicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 na stronie louisa znajdziesz info odnośnie ilości oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 polecam tez sprawdzic z serwisowka albo innym zrodlem bo juz spotkalem 2 razy ze na louisie byla podana zla ilosc oleju do lag.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi