Draco Fisher Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 I co z weekendem 07-10.06 :) :crossy: Browar i Gosia nie mogą jechać :( A reszta :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Cześć dziewczyny ... i chopaki :biggrin: Przepraszam za moje milczenie ale jakos na kompie nie wysiaduje ostatnio.Ynciol tortilla dojechala w dodatku jeszcze ciepla, z Mamą sie musialem podzielic :) od taki juz prezencik na dzien Matki :biggrin: hehehheMam zamiar jechac w spbote do Bielawy ale ktos mi napomknął ze ma być angielska pogoda takze chyba nic z Festiwalu... W deszczu w tym roku to sie juz dosc najezdzilem. Nieprawdasz Browar , Zbyhu? :flesje: Pozdrawiam Wszystkich !!! PS . Milosz nie zapomnij o kielbasach i sory ze sie nie odzywam ale wiesz jak to jest jak sie czlowiek zakocha! :flesje: Przyjezdzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Manon to umówmy się tak .. jeżeli w sobote rano pogoda będzie niepewna to nie jedziemy (też mam już dość deszczu na ten sezon) :D ... ale jeżeli bedzie wporzo to suniemy na Bielawe :) ... jak coś to dzwoń !! POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Manon czyli chcesz te kiszki z kaszką?? Jeszcze 12 dni i można coś myśleć :biggrin: Pozdr dziki :wink:PS A zakochanych to ja rozumiem, spoko spoko damy rade:D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jeżeli pogoda będzie odpowiednia to w Czwartek na Caly Dzień jedziemy Łazić po Górach ... wyjazd w godzinach wczesno-porannych ... Kierunek --> Zawoja ... dokladniej Babia Góra :D :) No to pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Manon!!!Byłeś w Bielawie, miałeś aparat? Jeżeli tak pochwal sie fotkami z miłą chęcią zobaczę:) :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ha ! ja już fotki widziałem :clap: ;) :) :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Browar - a tak konkretnie o której godzinie i skąd wyruszacie?Chętnie bym się do Was podpiął :D Z tym, że dziś idę :) więc pewnikiem wczas rano nie będę w stanie wsiąść na moto :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No to ja troche spóźniony bo czwartek juz za nami ... nie mialem kiedy wsiąść na kompa ... Moto-Grillo Czwartek wypas (szacun Ynciol) ... co do tego weekendu to tak jak juz wczesniej pisalem My z Gosikiem odpadamy ... <wesele>//./ Mam propozycje za to na przyszly weekend 15-17 czerwca 2007 r. --> Zlot w Turawie obok Opola :) :D :buttrock: :buttrock: co wy na to ????? ;) Jadymy ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ...Mam propozycje za to na przyszly weekend 15-17 czerwca 2007 r. --> Zlot w Turawie obok Opola :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: co wy na to ????? JADYMY :icon_exclaim: :crossy: :flesje: Od piątku :icon_question: I spanie w namiotach ma się rozumieć :cool: Aha, kobiet nie bierzemy, bo po co drzewo do lasu... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Moto-Grillo Czwartek wypas (szacun Ynciol) ... Mam propozycje za to na przyszly weekend 15-17 czerwca 2007 r. --> Zlot w Turawie obok Opola :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: co wy na to ????? :icon_mrgreen: Jadymy ?? :biggrin: Co do Moto-Grilo Czwartku... Szczyrk, Ustroń, Wisła, Bielsko, Żwyiec, i Kołobrzeg w 3 godziny... heheh, Było super. Co do dziś to dużo lekcji jeżdżenia po mieście w upale ble, i hardcorowa scooteromanka :P o mało co nei zmiotła lawety! Co do weekendu 15-17 to się jeszcze zoaczy bo nie wiem jak mam egzaminy :P PZDR szajbusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witojcie!! Hehe poszedłem sobie lajtowo polatać po okolicach ... ale że chciałem sobie w towarzystwie pośmigać to Zbyhu się podpiął .,.i co .. i j*b !! zapie**alamy jak dzikie świnie przez jakieś wiochy :buttrock: :buttrock: :buttrock: i tyle było z mojego lajtowego popoludnia .... Palenie Gumy na dachu plazy .. i dwóch ghostriderów ... SZACUN !! :D :biggrin: :biggrin: :icon_razz: DO PIEKŁAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Czolem! No coz :crossy:.Twoim bledem bylo pierwsze slowo jak sie spotkalismy: "Prowadz" :icon_evil:.Nie jezdzilem przynajmniej z tydzien i bylem wyglodnialy wrazen :icon_eek:.Nastepnym razem prowadzisz :lapad:. Ale super sie smigalo :banghead:. Szacun! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Więc informuję - Cree dzisiaj w Zdzieszowicach- ja się wybieram :notworthy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Więc informuję - Cree dzisiaj w Zdzieszowicach- ja się wybieram :cool:)A gdzie są Zdzieszowice??I tak dziś odpadam oblewam INŻ mojej Basik:P Ale dzieki za info :notworthy: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi