Browar Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Draco - Zamek w Mosznej jest superowy szczególnie teraz po remontach milenijnych :biggrin: ale o tej porze roku pewnie ogród będzie piękniejszy niż sam Zamek ... WARTO !! Violetowa - jak masz jakieś niusy o Cracow to wrzucaj ... :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Imprezy w Krakowie będą odbywać się od 1 do 10 czerwca. Duże plakaty są porozwieszane na przystankach m.in. A tu trochę szczególików:http://www.krakow.pl/miasto/750lat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Pomysl z polskim morzem jest przedni .... ale ja juz mam plan :banghead: najprawdopodobniej okolice lipca chce jechać nad morze ... piątek wziąć urlop .. w czwartek ruszyć po pracy kolo 17 i dojechać do międzyrzecza (obok Gorzowa Wlkp.) tam u Rodzinki kimano i imprezka jak zwykle :clap: posiedziec u nich i popoludniu w piatek nad morze wyjazd .. i 2 nocki nad morzem ... w niedziele wieczorem w domu :P :flesje: :flesje: To jest kurna pomysł, takie coś mi sie marzy :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Pomysl z polskim morzem jest przedni .... ale ja juz mam plan :wink: najprawdopodobniej okolice lipca chce jechać nad morze ... piątek wziąć urlop .. w czwartek ruszyć po pracy kolo 17 i dojechać do międzyrzecza (obok Gorzowa Wlkp.) tam u Rodzinki kimano i imprezka jak zwykle :icon_mrgreen: posiedziec u nich i popoludniu w piatek nad morze wyjazd .. i 2 nocki nad morzem ... w niedziele wieczorem w domu :icon_mrgreen: :flesje: :flesje: Twój plan jest niemal taki sam jak mój , tylko że ja go łączę z terminem zlotu.A wygląda on mniej więcej tak:na piątek 29-tego czerwca biorę urlop i około godz. 10-tej rano , spokojnie wyjeżdżam sobie w kierunku Niechorza.Tempo raczej turystyczne , a trasa omijająca główne szlaki komunikacyjne , na ile tylko to możliwe(sprawdzona w ubiegłym roku).Po drodze kilka przystanków na kawę , obiad i ewentualne odwiedzenie jakichś ciekawych miejsc leżących na trasie.Wieczorkiem przyjazd do Niechorza , rozbicie namiotu i rozpoczęcie zlotu :flesje: Sobota to oczywiście głowne atrakcje zlotowe , a w przerwach kąpiel w morzu :lalag: Niedziela zakończenie zlotu , większość rozjeżdża się do domów , a ja robię krótką wycieczkę po wybrzeżu , bo na poniedziałek też wziąłem urlop :wink: Nocleg gdzieś w ciekawym miejscu i w poniedziałek z rańca kąpiel w morzu i wyjazd w kierunku domu.Podobny plan miałem rok temu , niestety nie udało mi się go zrealizować w pełni , ze względu na pogodę - zarówno w piątek , jak i w niedzielę padał deszcz , więc nie bardzo miałem ochotę na spacerowe tempo i zwiedzanie.Mam nadzieję , że w tym roku pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Violet - Cracow zapowiada się calkiem fajnie :biggrin: ot taka wycieczka na dzień Dziecka :flesje: Klas500 - plan rzeczywiście podobny ... życze w tym roku dobrej pogody Tobie i wszystkim innym :buttrock: AAA wlaśnie ... Grubszy wyjazd to np. do Pekelnych Dolów bym chcial zaaranżować z grupą Rybnicką ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ....A wygląda on mniej więcej tak:na piątek 29-tego czerwca biorę urlop...... Wieczorkiem przyjazd do Niechorza.... Sobota to oczywiście głowne atrakcje zlotowe.... Niedziela zakończenie zlotu , większość rozjeżdża się do domów , a ja robię krótką wycieczkę po wybrzeżu , bo na poniedziałek też wziąłem urlop.....Ja nie dam rady wziąć urlopu na piątek i poniedziałek :buttrock: Co najwyżej tylko na piątek, ale to też stoi pod znakiem zapytania. Wróciłbym do domu w niedzielę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja nie dam rady wziąć urlopu na piątek i poniedziałek :crossy: Co najwyżej tylko na piątek, ale to też stoi pod znakiem zapytania. Wróciłbym do domu w niedzielę wieczorem. Ja też nie mam jeszcze pewności , że bedę mógł wziąć urlop w piątek i poniedziałek.Taki mam plan ale jeśli sie nie uda , to też będę wracał w niedzielę.W każdym razie wycieczkę zeszłoroczną wspominam bardzo miło , a jeśli w tym roku byłaby ładniejsza pogoda , to na pewno nie odpuszczę. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No dobra poza wyznaczyć jakiś punkt w kalendarzu i czekać na jego nadejście .... ... jak już skończycie te wszystkie Sesje, egzaminy, itd... (sam musze pisać prace ale co tam) ... to może ustalmy jakiś wyjazd sobie wspólny :biggrin: na luzaku .. na jakies 2-3 dni :biggrin: ... Czekam na jakieś propozycje ... Moja to Pekelne Doly PIEKŁO :banghead: :banghead: :) wraz z zwiedzaniem okolic :banghead: POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Hell...o! No i proszę jaka piękna niedziela :P, troche tych km dziś strzeliło :lalag:!!! :buttrock: Browar i Manon dzięki za rajze, mam nadzieje , że sprzęgła wam przy mnie nie popaliło:P Mnie się jeździło przednio :icon_mrgreen: superaśnie, Basikowi też! Do zobaczenia P.S. Manon jak tam tortilla ...dojechała?P.S. Browar czy manon wjechał ci Hondą do ryja przed Rybnikiem :wink:?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ... wlaśnie nie ... bo nie mógl mnie dogonić .... :) :) ale dam jeszcze kiedyś szanse :bigrazz: ... .. aha Manon kiedy się ustawiamy na wjazd na dach Plazy :biggrin: :biggrin: i palenie gumy na dachu :crossy: Pozdro i dzięki za Rajze ,.. ahh te winkle :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ... aha Manon kiedy się ustawiamy na wjazd na dach Plazy :biggrin: :) i palenie gumy na dachu :) ...Jeszcze tam nie byliście :biggrin: :biggrin: Ja już kawałek swojej tylniej opony tam zostawiłem :bigrazz: :cool: Aha,a wracając do wyjazdu do Pekelnych Dołów, to co powiecie na długi weekend 7-10 czerwiec :crossy: :crossy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ja 9 czerwca z Gosikiem idziemy na wesele więc niestety .... :icon_mrgreen: :icon_eek: :banghead: ALE za to przyszly weekend wolne .. więc może do Bielawy ?? mial być StreetFighter Festival ... :bigrazz: :biggrin: kto by się pisal na to :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 W sobotę byłem na CREE w Orzeszu- świetnie grali. Dowiedziałem się w ostatniej chwili więc nie zakładałem tematu- polecam na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Nikodem w razie następnych kocnercików dawaj znać :flesje:, byle przed choć pare minut heheh Co do :to przyszly weekend wolne .. więc może do Bielawy ?? mial być StreetFighter Festival ... kto by się pisal na to niestety sobie odmówię :banghead: mam bardzo ważny egzamin w niedziele z rana , a obecnie moje siły oceniam na -1 :crossy: mam nadzieję, ze się to zmieni.Będę czekał an foto relację z imprezy :flesje: PZDR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 W sobotę byłem na CREE w Orzeszu- świetnie grali. Dowiedziałem się w ostatniej chwili więc nie zakładałem tematu- polecam na przyszłość. hehehe Nikodem Dzięki za info :icon_biggrin: hehhee szkoda tylko ze po czasie ;) :icon_biggrin: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi