Sloniu Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Hej! jako, że mój były pociskacz to mt50 powietrzak to może nieco podpowiem - wywal wszystko z dyfuzora, konćówki wydechu, wyreguluj gaźnik i tyle... moja na zębatkach 13/42-43 idzie w granicach 80 km/h (gaźnik keihin 15 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Hej! jako, że mój były pociskacz to mt50 powietrzak to może nieco podpowiem - wywal wszystko z dyfuzora, konćówki wydechu, wyreguluj gaźnik i tyle... moja na zębatkach 13/42-43 idzie w granicach 80 km/h (gaźnik keihin 15 mm) mówiąc dosłownie zrobić pusty wydech? tak z tego wynika... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzzzi Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 A czy gdybym kupil papiery do mtx 80 niemieckie kompletne czy moglbym je jakos przetlumaczyc na 50ccm i przebic numery na ramie i silniku i zarejestrować?? I czy gdy wyrzuce wszystko z dyfuzora to nie bedzie tak jak bez calego dyfuzora i koncowki??czyli do bani bo glosno chodzi a osiagi duzo gorsze.Czekam na odpowiedź.Pozdawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 glosno chodzi ? mi goscie nie chca wierzyc ze to nie jest stare 125-250 :biggrin: alarmy da rade odpalic w samochodach bez problemu przy tym ma bardzo ladny basowy pomruk :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 nie wybebeszaj dyfuzora. to najwiekszy blad jaki mozna zrobic kazdym silniku.ja sie bawilem z tym w swoim mbxie i malo ze pogorszylo osiagi to pierdzialo jeszcze niemilosiernie. nie wiem jakim cudem sloniu tak zrobil i mu chodzilo. to jest po prostu niemozliwe. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpek_13 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Wyczysc gaznik i zmien zembatki. Ale wiadomo ze nie wycisniesz z niej nigdy 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Mi sie obiło o uszy że jeśliw umowie jest napisane że motor jest 100% legalny to można zarejestrować, :wink: :clap: :) ;) :biggrin: Ty wiesz ile byłoby umów na kradzione sprzęty z dopiskiem że jest legalny ?????Kto wtedy zawracałby sobie głowe jakimiś brifami tłumaczeniami itp ??????masz nauczke na przyszłość - nie kupuj bez papierów i tyle jestem ciekaw co zrobisz jak kiedyś cię zatrzyma policja - powiesz im ze poprzedni właściciel je widział ????? :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzzzi Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A czy gdybym kupil papiery do mtx 80 niemieckie kompletne czy moglbym je jakos przetlumaczyc na 50ccm i przebic numery na ramie i silniku i zarejestrować?? /\ | | PONAWIAM PYTANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzzzi Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam przeczytalem wlasnie na forum.motocyklistow ze cylinder od simsona pasuej do mtx 50 czy to prawda??jeżeli tak to za 80-zl mozna kupi s-70 cylinder:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzzzi Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Widzę że nikt nie odpisuję a szkoda.Chyba zaryzykuje z tym cylindrem i go kupie.Co do rejestracji to chyba kupuje papiery od 80-tki i bede sie dogadywal z rzeczoznawcą;]PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ej a co myślicie z jerestracja sam-a ?? dało by sie moto troszke przerobic zarejestrowac na sama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi