Zbig Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Dzięki za odpowiedź! Jeśli chodzi o miejsce zbiórki to wjeżdżając od Poznania trza skręcić w prawo na obwodnicę i jechać do końca do 10?Tak, jedziesz obwodnica na Szczecin, mijasz po lewj zaklady Philips. Dalej prosto, most na Gwdzie, stop!Bar jest zaraz za mostem po prawej stronie. Pzdr.Aaaaaa Ty chyba pytales o miejsce zniorki w P-niu? Edytowane 25 Maja 2007 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Tak, jedziesz obwodnica na Szczecin, mijasz po lewj zaklady Philips. Dalej prosto, most na Gwdzie, stop!Bar jest zaraz za mostem po prawej stronie. Pzdr.Aaaaaa Ty chyba pytales o miejsce zniorki w P-niu? Chodzi oczywiście o zbiórkę w Pile. Jechać z Szamotuł do P-nia i potem do Piły nie miałoby większego sensu. Do zobaczenia jutro. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jechać z Szamotuł do P-nia i potem do Piły nie miałoby większego sensu. Dlaczego bez sensu :P Ja jeżdżę :D wyłącznie bez sensu, i to ma sens. A dodatkowe kilometry to dodatkowa radość (i sens :) ). Do zobaczenia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Misiek w którym miejscu w Czarnkowie się spotkamy i ok której godziny?Dostosuje tak jak Wam będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Jestem zadowolony z imprezy. Szkoda ze temat ozywil sie jak juz nie mialem dostepu do internetu - umowilibysmy sie na spotkanie przy scenie.Moze uda sie nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Imprezka rzeczywiście niezła, pogoda dopisała. Na przyszłość zorganizujcie więcej stoisk z paszą i piciem. Podziękowanie za wspólną jazdę i dobrą zabawę dla Piny, klubowiczów i kolegów z Szamotuł i okolicy. Pozdrowienia dla "Husarii". Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam wszystkich juz po imprezie. Mam nadzieje,z e sie udala i wszystkim sie podobalo. NIedlugo na stronie www.husaria.pila.pl pojawia sie foty. Zapraszamy tez do wyrazenia swojej opini w ksiedze gosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Imprezka rzeczywiście niezła, pogoda dopisała. Na przyszłość zorganizujcie więcej stoisk z paszą i piciem. Podziękowanie za wspólną jazdę i dobrą zabawę dla Piny, klubowiczów i kolegów z Szamotuł i okolicy. Pozdrowienia dla "Husarii". To ja dziękuję, że mogłam do Was dołączyć, było bardzo super. W drodze powrotnej, gnałam ile fabryka dała i udało sie dojechać sucho. Tyle co zajechałam do domu luneło.Pozdrawiam wszystkich Co do imprezy, to bardzo fajna parada, ale juz na samym miejscu piknikowym brakowała zaplecza gastronomicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Pierwszy raz jest zawsze ciezko i wszystko co nowe rodzi sie w bolach. Na nastepny raz bedziemy wiedzieli jakich bledow nie poplelniac. Trzeba przyznac, ze sami bylismy troche zaskoczeni (oczywiscie pozytywnie) frekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Proszę o zapodawanie zdjęć z parady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ILOŚC MOTOCYKLI ROBIŁA WRAŻENIE, TYLKO SZKODA ŻE NA MIEJSCU TAK MAŁO BUDEK Z FUTREM BYŁO, ALE TO SZCZEGÓŁ, IMPREZA BARDZO UDANA. GRATULUJE ORGANIZATOROM. :biggrin: Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi