radzio99 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 witamRg nie chce odpalac bez ssania jak odpali wchodzi sama na obroty a jak wylacze ssanie i dodam gazu przebiera i gaśnie:/ Co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Masz źle wyregulowany gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Wiertara, zeby objawy byly takie to ten gaznik musialby w ogole miec dysze od jawki, plywak od hondy i przepustnice od malaguti. gadasz czasem takie glupoty ze mi sie plakac chce. ja u siebie jezdzilem pol sezonu bez sruby skladu paliwo-powietrze, z byle jak ustawiona iglica i w ogole zlozone zeby tylko jezdzilo... i jakos nie mialem az takich problemow. opisz dokladniej o jakich obrotach mowisz, bo to jest istotne. dla jednego duze to 7 tysiecy, dla drugiego 2,5. jak kompresja? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 przeczyśc gaźnik, pewnie zapchała sie dysza główna, i mieszanka jest zbyt uboga i gaśnie, nic nie rególuj tylko go wyczyść. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 przeczyśc gaźnik, pewnie zapchała sie dysza główna, i mieszanka jest zbyt uboga i gaśnie, nic nie rególuj tylko go wyczyść. pzdr. Tak mi sie tez wydawalo ale wolalem sie upewnic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Przeciez jezeli wczesniej bylo ok to napewo sie cos stalo typu zabrudzone dysze. zaloz filtrerek paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Przeciez jezeli wczesniej bylo ok to napewo sie cos stalo typu zabrudzone dysze. zaloz filtrerek paliwa. NIe wiem jak bylo wczesniej bo ja to mialem przyprowadzone w takim stanie> To moto kumpla ale juz wszystko gra to byl gaznik. Orientuje sie ktos z was gdzie RG80 ma blokady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 NIe wiem jak bylo wczesniej bo ja to mialem przyprowadzone w takim stanie> To moto kumpla ale juz wszystko gra to byl gaznik. Orientuje sie ktos z was gdzie RG80 ma blokady??? Temat to usuniecia.. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi