kalosh Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 skoro Ci zalezy na naprawie to chyba możesz poswiecic kilka zlotych na rozmowe telefoniczną.Nie problem w złotówkach ale w tym że jak zadzwonię to bankowo czegoś zapomnę powiedzieć. Wolę pisać to niczego nie zapomnę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 do mnie juz przyszedl uklad zaplonu. motocykl smiga bez problemów. wzieli 150zł w sumie razem z przesylka pocztową. zobaczymy czy sie nic nie zepsuje a poki co ciesze sie jazdą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gumowych drzew. Jutro z rana dzwonię:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Moduł wysłałem (bo tylko to chcieli). Zobaczymy co z tego będzie. Od znajomego usłyszałem że mógł się zepsuć czujnik położenia wału. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dobra więc sprawa się rozwiązała. Moduł miał parę zaśniedziałych styków i do tego akumulator był zdechły. Jak kupiłem nowy to motor odpalił od pierwszego kopa jeżeli można tak powiedzieć:biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Gratulacje.W starszych motocyklach warto zainteresowac sie stanem instalacji i , specjalnie po kupnie moto dokladnie ja przejrzec, przeczyscic zlaczki i przesmarowac. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi