Pawik Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) DOWOD 1 http://www.50cc-motorcycles.com/cgi-bin/bikeDB.pl?bike_id=1 to dane z serwisówkiDOWOD 2 http://www.forum.swiatmotocykli.info/viewtopic.php?t=250 to jakies inne forumpojebejszyn... ;) :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 22 Maja 2007 przez Pawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Pojebejszyn :biggrin:Mówiłem o wersji 4 biegowej to po primo ;)Po drugie primo - dane katalogowe często nie mają pokrycia z rzeczywistoscia :biggrin: Czekam na filmik czy cuś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A tam pojebejszyn :cool:100 orginalna JAAAAAAASSNE To jak za jakiś czas bede miał z cylinderm malossi mhr 70 cm gaźnikiem 18mm i wydechem proma to chyba 180 pójdzie :biggrin: LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Pojebejszyn :smile:Mówiłem o wersji 4 biegowej to po primo :biggrin:Po drugie primo - dane katalogowe często nie mają pokrycia z rzeczywistoscia :wink: Czekam na filmik czy cuś :P A kto powiedział ze ta NSR nie była blokowana na skrzyni?? napisał do mnie kiedys koles jak odblokować membrany... powiedzialem jak a on do mnie ze był w serwisie hondy i tam mu powiedzieli ze NSR jest blokowana na skrzyni biegów... niby tam jest jakas podkladka trzeba ja wywalic i bedzie 6 biegów... w taki wypadku wszystko by sie zgadzało z danymi katalogowymi... POJEBEJSZYN :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 roznia sie karterami... tylko i wyłacznie... tjaaa A kto powiedział ze ta NSR nie była blokowana na skrzyni?? napisał do mnie kiedys koles jak odblokować membrany... powiedzialem jak a on do mnie ze był w serwisie hondy i tam mu powiedzieli ze NSR jest blokowana na skrzyni biegów... niby tam jest jakas podkladka trzeba ja wywalic i bedzie 6 biegów A to juz calkiem mila bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 tjaaaA to juz calkiem mila bajka myslcie sobie co chcecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) sobie tą stroe brzetlumacz to zobaczysz jak piszesz ::::: to juz calkiem mila bajka Edytowane 23 Maja 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Czlowieku takie predkosci i moce jak we wspolczesnych motorowerach byly juz 50 lat temu, tak wiec nie bierzcie pod uwage wieku konstrukcji. wiem o tym, ale napewno ta konstrukcja to niebyla nsr Edytowane 24 Maja 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 wiem o tym, ale napewno niebyla to nsr uwazam dyskusje jako nie rozstrzygnietą... topic do zamkniecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek wielki Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Chodziło mi raczej o wygląd, a nie przyrost mocy i szybkości, a dało by się podłączyć jakieś inne owiewki Chodziło mi raczej o wygląd, a nie przyrost mocy i szybkości. Macie namiary na owiewki z tej nowszej wersji Edytowane 30 Maja 2007 przez Marek wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ALlegro.pl wez to sprzedaj... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek wielki Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 wez to sprzedaj... co?? I dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 WitamNiedawno kupiłem nsr 50 z cylindrem malossi MHR, gaźnikiem mikuni ,wydechem proma. Kręci sie do 16 tys obr !!!!!!! Wskazówka wchodzi za kontrolke neutral. Dzisiaj zmieniłem zębatke na mniejszą narazie jechałem 105 tylko padał deszcz wiec troche odpuszczałem :icon_biggrin::] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) :wink: :) ale 15 lat temu niebylo takiej techniki jak teraz, i napewno starej hondy osiagami niemozna porownywac do 10lat mlodszej tzr 50!!! i za to bys dostal odemnie lepe na kark.Bo te silniki niemzienialy sie przez wieele lat.Zostaly zastosowane co do 80cmm drobne zmiany i przeciez te silniki byly w ns1 ktorej produkcja zostala przerwana niedawno.Mogl bym sie zalozyc ze minareli am6 gdyby mialo seryjnie 80cmm mozliwe iz bylo by troszke mocniejsze ale za hu*a nie tak zywotne jak orginalne silniki hondy;]PO za tym Minarelka oprocz nikasilowego cylindra nieodbiega niczym od silnika hondy :bigrazz: Chcial bym zauwazyc ze to co dobre japonczycy niezmieniaja;]Kolega pawik ma kmxa ktory ma walniete 29tys km na seryjnym tloku i nigdy nieorzbieranym silniku.jak go kupil nawet swieca orginalna byla;]Daj mi taki wloski silnik ktory tyle przejedzie bez remont w 2T enduro;]PS Gdyby byla Ns1-50 spokojnie miala by wiecej km niz TZr ;] Edytowane 3 Czerwca 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi