Marcin SF Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A czy ktos ma wolne miesce jako plecak na motorze ??? :D Moj, niestety, bedzie czekal na mnie w jUKejuI pamietajcie ze ognisko 15 czerwca w piatek a w sobote ............... TO :D ja niestety nie pomogę po pomykam z plecaczkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 zabierqasz mnie?!jaaki Ty millly jestes!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Na poczatku tematu padlo pytanie czy kupowac jakies pluszaki dla dzieciakow...Proponuje obkupic sie w duzo cukierkow. Cukierki sprawdzily sie na spotkaniuz wychowankami Domu Dziecka na Korotynskiego w zeszla niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Na poczatku tematu padlo pytanie czy kupowac jakies pluszaki dla dzieciakow...Proponuje obkupic sie w duzo cukierkow. Cukierki sprawdzily sie na spotkaniuz wychowankami Domu Dziecka na Korotynskiego w zeszla niedziele.Byłem tam w zeszłym roku.Wychowankami są dzieci zdrowe a tu mamy do czynienia z dziećmi upośledzonymi więc nie wiadomo czy cukierki są wskazane. Wydaje mi się ,że samo nasze przybycie bedzie nie lada atrakcją dla nich. Z resztą niech wypowie się Zibiano.....ma kontakt do opiekunów niech się zapyta.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 dobrze by było, żeby ktoś wstawił, nawet prostą mapkę, gdzie był dawniej Boldor. Znam ich nową siedzibę, nie mam pojęcia gdzie jest stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 szukam transportu samochodowego z ursynowa/dowolnej stacji metra na miejsce akcji :) niestety wciąż nikt nie może dopasować kasku na moją głowę więc nawet plecaczkiem nie mogę być... a w tigerze już się boję jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wybiera się ktoś z Piaseczna? Nie za bardzo wiem gdzie jest owy boldor:( Może choć z Ursynowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wybiera się ktoś z Piaseczna? Nie za bardzo wiem gdzie jest owy boldor:( Może choć z Ursynowa? A centrum W-wy znasz? np muzeum narodowe? jakby co to możemy sie tam spotkać np o 12.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dawny BOLDOR to ul. Jagielońska za mostem Gdańskim zaraz za stacją NESTE (samoobsługowa) Do zobaczenia w sobotę MarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Pepe - wole się nie wbijać do centrum ale dzięki. Jak nikt nie jedzie z południa to jakoś dam radę - tak tylko pytałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 takie nieśmiałe pytanie, sklep Boldor miał swoją siedzibę na Jagiellońskiej czy na Modlińskiej? wiem, że to ten sam kierunek, ale ... robi pewną różnicę. Może mógł by ktoś obrazowo opisać, czy z mostu gdańskiego powinniśmy się kierować w lewo czy w prawo i ile set metrów, oraz czy będzie to wtedy po lewej czy po prawej stronie drogi. Było by fajnie, żebyśmy dotarli w komplecie, a nie się pogubili po drodze. Patrząc jak się temat rozwija, będzie tu więcej osób niż tylko ja, które nie wiedzą gdzie jest dawna siedziba tego sklepu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wybiera się ktoś z Piaseczna? Nie za bardzo wiem gdzie jest owy boldor:( Może choć z Ursynowa?Jeżeli kac mi pozwoli (dzisiaj pępkowe - siostrzenica mi sie wczoraj urodziła) to ja będe leciał z Al. Wilanowskiej więc możemy gdzies na Sikorskiego np. sie umówić, tylko nie wiem o której dokładnie bo jeszcze z Mar_cinem musze sie ustawić :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Marcin - spok ja oprócz Piaseczna, Puławskiej wiem tylko gdzie jest tabor, do którego też błądziłem;) A nie wspomnę nawet o boldorze, który jest/był na 2 ulicach;) Siakoś damy radę. Klaudiusz - nie pij tyle - liczę na Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 damy radę, dziś na ognisku zrobię wywiad i jakoś jutro trafimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Najłatwie dojechać to tak: Wałem Międzeszyńskim, mijacie Stadion X-lecia i dalej prosto, mijacie po prawej stronie Zoo i dalej prosto, potem pod Most Gdański i tak ja droga prowadzi wzdłuż niego do świateł, na światłach w lewo (w Jagielońską) i koło Stacji Neste jest stara siedziba Boldoru :D Edytowane 15 Czerwca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi