Skocz do zawartości

16 CZERWCA - impreza dla dzieciaków

zibiano
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatku tematu padlo pytanie czy kupowac jakies pluszaki dla dzieciakow...

Proponuje obkupic sie w duzo cukierkow. Cukierki sprawdzily sie na spotkaniu

z wychowankami Domu Dziecka na Korotynskiego w zeszla niedziele.

Byłem tam w zeszłym roku.Wychowankami są dzieci zdrowe a tu mamy do czynienia z dziećmi upośledzonymi więc nie wiadomo czy cukierki są wskazane. Wydaje mi się ,że samo nasze przybycie bedzie nie lada atrakcją dla nich. Z resztą niech wypowie się Zibiano.....ma kontakt do opiekunów niech się zapyta.

Pozdro

szukam transportu samochodowego z ursynowa/dowolnej stacji metra na miejsce akcji :)

niestety wciąż nikt nie może dopasować kasku na moją głowę więc nawet plecaczkiem nie mogę być... a w tigerze już się boję jeździć...

takie nieśmiałe pytanie, sklep Boldor miał swoją siedzibę na Jagiellońskiej czy na Modlińskiej? wiem, że to ten sam kierunek, ale ... robi pewną różnicę.

Może mógł by ktoś obrazowo opisać, czy z mostu gdańskiego powinniśmy się kierować w lewo czy w prawo i ile set metrów, oraz czy będzie to wtedy po lewej czy po prawej stronie drogi.

Było by fajnie, żebyśmy dotarli w komplecie, a nie się pogubili po drodze. Patrząc jak się temat rozwija, będzie tu więcej osób niż tylko ja, które nie wiedzą gdzie jest dawna siedziba tego sklepu :)

Wybiera się ktoś z Piaseczna? Nie za bardzo wiem gdzie jest owy boldor:( Może choć z Ursynowa?

Jeżeli kac mi pozwoli (dzisiaj pępkowe - siostrzenica mi sie wczoraj urodziła) to ja będe leciał z Al. Wilanowskiej więc możemy gdzies na Sikorskiego np. sie umówić, tylko nie wiem o której dokładnie bo jeszcze z Mar_cinem musze sie ustawić :)

Marcin - spok ja oprócz Piaseczna, Puławskiej wiem tylko gdzie jest tabor, do którego też błądziłem;) A nie wspomnę nawet o boldorze, który jest/był na 2 ulicach;) Siakoś damy radę.

Klaudiusz - nie pij tyle - liczę na Ciebie:)

Najłatwie dojechać to tak:

Wałem Międzeszyńskim, mijacie Stadion X-lecia i dalej prosto, mijacie po prawej stronie Zoo i dalej prosto, potem pod Most Gdański i tak ja droga prowadzi wzdłuż niego do świateł, na światłach w lewo (w Jagielońską) i koło Stacji Neste jest stara siedziba Boldoru :D

Edytowane przez klaudiusz