Dzieju Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Jak i zeszłymi laty tak i również tym razem postaram się być !!!!Mam tylko nadzieję że zbiórka wypadnie sprawniej..... ;-) To może po wizycie 16.06. w jedym miejscu pokusicie się i pojawicie się u innych dzieciaków 17.06.? Będzie im niesamowicie miło :cool: Buziole,Nadiq Jestem za !! Jeśli można zrobić frajdę większej ilości maluchów to czemu nie.A może za parę lat polatają z nami już "emerytami" hihi.Oby tylko czas pozwolił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 hehe, dobra Dzieju ! a pozatym : DLA DZIECIAKÓW UŚMIECH zabrać, a One na pewno sie odwdzięcczą po stokroć :buttrock::):biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Mam nadzieję, że uda mi się podjechać 16-06pod gminę pszed 13,00 i może będzie jeszcze ze mną paru kumpli. Pozdrowionka MarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 dawaj dawaj Marek !widzimy sie wszyscy 16.06 :icon_twisted: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A jest jakis punkt zborny? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A jest jakis punkt zborny?Greedo, oczka nie domagają? :) No dobra, ja chyba też sie stawie jak mi nic nie wypadnie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 No dobra, ja chyba też sie stawie jak mi nic nie wypadnie :biggrin: Coś mi mówi, że jednak wypadnie :clap: *).pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Coś mi mówi, że jednak wypadnie :) *).pzdr Bierzmowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Bierzmowanie ?Tak czas szybko nie leci................na szczęście :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 dajcie mi tylko 2oo i przybywam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jeszcze tydzień więc myć sprzety juz ! ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 dajcie mi tylko 2oo i przybywam :>Nie stresuj mnie :biggrin: jeszcze tydzień więc myć sprzety juz ! ! :lalag:Nie stresuj mnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 A co Ty taki zestresowany ??? :eek: Luzik, kolego, luzik ;) Chcialoby sie rzec: nie stresuj sie bo wylysiejesz, ale .................. :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Polecam imprezka super, znam co prawda z opowieści ponieważ szkoła w jakiej sie edukuje obstawia tego typu imprezy. Postanowiłem, iż pojawie się tam w dwóch wcieleniach z wami bracia :P na 2oo noi jako słuchacz Medycznej Zawodowej z Grenadierów - będzie fanie już nie moge się doczekać. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez swiruradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A czy ktos ma wolne miesce jako plecak na motorze ??? :eek: Moj, niestety, bedzie czekal na mnie w jUKejuI pamietajcie ze ognisko 15 czerwca w piatek a w sobote ............... TO :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi