zibiano Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) WITAM zapraszam wszystkich chetnych i chetne na impeze dla dzieciaków niepełnosprawnych na warszawska białołęke 16 CZERWCA ! ! ! !dzieciaki beda mogły posiedzieć na maszynach, porobic zdjęcia i pojeździć razem z nami ! w tamty roku było Nas koło 20 maszyn, było super ! link do imprezy z tamtego roku: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9&hl=10+czerwca impreze organizuje fundacja "krasnal" zajmujaca sie leczeniem i rehabilitacja dzieci niepelnosprawnych plan, spotkanie: 16 CZERWCA godz. 12:30 pod byłym Boldorem na modlińskiej :D pozostałych chetnych zbieramy spod gminy białołęka o 12:50-55 tak aby na 13 dotrzec na imprezę ! ! koniec koło 14-14:30 i dla cheytnych mała przejażdzka do Twierdzy modlin na wieżę tatarską (widok "widełek" wisły i Bugu). zapraszam zbróbmy dzieciakom frajde ! pozdrawiam[email protected] GG: 2162967 Edytowane 19 Maja 2007 przez zibiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Rok temu byłem i w tym tiżż postaram się podjechać.... Czy pluszowe miski zabieramy ? dla dzieciaków? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jak Nowy001 będzie opowiadł dowcipy to ja się stawiam.No właśnie mamy coś zabierać? Potrzebna jest jakaś pomoc w organizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Witam !i dziekuje, nic nie musimy przywozić ze soba :( chyba ze jakis pomysł padnie fajny ! a z ostatniej reki: Pani Jola pytała ile bedzie osób bo jakis catering przewidziany :) pozdro Edytowane 20 Maja 2007 przez zibiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam!Jak tylko uda mi się ściągnąć moto do Wawy to będę, narazie nie mogę się zadeklarować. Z motocyklowym pozdrowieniem. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Zbychu jak nic mi nie wypadnie tojestem Dnieprasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam, Chętnie również wezmę udział w tej imprezie. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 :) więc Panowie i Panie ! prosze o zapisanie imprezy w kalendarium ! :) to już niedługo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hej,też się piszę i zapisuję w kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) W zeszłym rokumiałem moto ale nie miałem prawka. W tym roku stawiam się na 100% Pees. Wypada to w moje urodziny więc będzie miło spotkać się z dzieciakami :P :buttrock: Edytowane 21 Maja 2007 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Wstępnie też się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Akurat tego dnia pracuje do 14.00 ale jak dacie mi namiar to zaraz po pracy stawie się w podanym miejscu.Mam bardzo blisko z roboty więc bede migusiem :icon_twisted:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) :biggrin: na Pancera 10 ! tam sie odbywa cały piknik dla dzieciaków myślę, że o 14 jeszcze będziem ! Edytowane 22 Maja 2007 przez zibiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Jeśli nie wypadnie w tym dniu trzęsienie ziemi lub inny kataklizm. Będę pod boldorem. Trzeba wziąć coś dla dzieciaków? Nigdy nie uczestniczyłem w takim spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 To może po wizycie 16.06. w jedym miejscu pokusicie się i pojawicie się u innych dzieciaków 17.06.? Będzie im niesamowicie miło :icon_mrgreen: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi