elvisl Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam wszystkich, ostatnio myłem motorek i zaraz potem otwarłem bak, niestety w niszy wlewu paliwa została mi woda( kanał odwadniający był kurde zatkany :D ) i około 100ml wody wpadło mi do baku, co teraz z tym fantem zrobić? ( motocykl Honda cbr1000f) benzyny z baku niechce wywalać bo mam tam jeszcze z 10litrów, czy moge jeżdzić dalej czy kombinować coś z tą wodą?? jakieś dodatki czy cóś tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 są dodatki do paliwa, leć do sklepu motoryzacyjnego i poszukaj Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Denaturat nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam wszystkich, ostatnio myłem motorek i zaraz potem otwarłem bak, niestety w niszy wlewu paliwa została mi woda( kanał odwadniający był kurde zatkany :D ) i około 100ml wody wpadło mi do baku, co teraz z tym fantem zrobić? ( motocykl Honda cbr1000f) benzyny z baku niechce wywalać bo mam tam jeszcze z 10litrów, czy moge jeżdzić dalej czy kombinować coś z tą wodą?? jakieś dodatki czy cóś tam??? Spróbuj spuścić trochę benzyny z baku przez kranik - woda jest cięższa i zbiera się na dnie. Później dolej denaturatu i powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvisl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 dzięki, zakupiłem jakiegoś kilera czy coś takiego, pochłania wilgoć i wode, spróbuje też wypalić całe paliwo co do kropli, ale mam jeszcze pytanko bo zauważyłem że c o 2-3 sekundy lekko przygasają mi światła i cały osprzet świetlny-- co to może być? o podobnej częstotliwości cyka mi chyba pompa paliwa bo w tym rejonie słyszalne są takie cyki, czy to oznacza padnięcie aku lub c gorsze regulatora??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi