barteq Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 no ten stożek i drugi wydech to pewnie z 20KM więcej :evil: tylko że ci potem będzie 2 razy tyle żarło paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thadeus Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A niech żre :evil: Dla takiej maszyny sie poświęce :biggrin:) Btw. bartqu - piszac w moim temacie o wydechu, nie chciałem go otwierac, tylko zdjac z moto :D co oczywiscie dalo sie zrobic, znajomy mi na to zwrocil uwage i nawet sam to zrobilem biorąc majzel i młotek ^_^ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 sam to zrobilem biorąc majzel i młotek ^_^ :) ałć... przeca to sie trzyma na 1 śrubie i objemce na rurze wydechowej, tak ci ta śruba przyerdzewiała że potrzebny był majzel ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thadeus Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) śrube widziałem, dało się ją odkręcić, tylko nie miało to sensu, skoro trzymało przy cylindrze, bo nie zauważyłem tego nagwintowania i otworów do klucza (na tym co Ty nazwałeś obejmką), bo wszystk tam umaraszone jak świnia :) //p.s.pol litra pozdrawia ;) Edytowane 24 Lipca 2007 przez thadeus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi