Stazi na Janku Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Hejka!Inetresuje mnie czy w XJ 650 lub jakimkolwiek są ograniczenia obrotów przy których nie wrzucisz następnego biegu. Mam tak czasami że jak wkręcam moto to nie raz nie wejdzie mi bieg, silnik wyje jak na jałowym a jak odpuszczę manetkę to załącza poprzedni bieg. Pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 W mojej xj 750 bywa, że dwójka nie wchodzi przy szybkim starcie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Z tą dwójką to wiem że lepiej jest kręcić po jej włączeniu. Ale czy dalej jak kręcisz to przy za dużych obrotach zdaża Ci się że nie wskakuje jakiś bieg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Sprobuj zmiany biegow z preloadingiem dzwigni.Poszukaj postow moich w watkach o zmianach biegow, albo watku Tomka Kulika "Jak zmieniac biegi, robic przegazowki itd " ktory jest bierzacym aktywnym watkiem na forum. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Poczytałem sobie:) Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi