Unek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) To ja z aga tez czekam na jakies blizsze szczególy ale podobnie jak Hamir dojedziemy w sobote na popołudnie. :biggrin: A tak w temacie to sława jest postanowiona jako lokalizacja- bo moze do brenna bysmy nad jezioro pojechali? Edytowane 17 Lipca 2007 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 opcje dwie 1. Tarnów Jezierny były ośrodek wczasowy domki dwa pokoje 2 i 3 osobowy z łazienką i prysznicem za 60 dych doba, maszyny można postawić obok, tylko do spania bo posiedzimy u mnie lub nad wodą jak pogoda dopisze, jezioro idealnie czyste w tym ośrodku ludzi mało.2.Sława któryś z ośrodków lub camping rozbijamy namioty, ceny trochę wyższe ale za to można połazić po sławie i oklolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 opcje dwie 1. Tarnów Jezierny były ośrodek wczasowy domki dwa pokoje 2 i 3 osobowy z łazienką i prysznicem za 60 dych doba, maszyny można postawić obok, tylko do spania bo posiedzimy u mnie lub nad wodą jak pogoda dopisze, jezioro idealnie czyste w tym ośrodku ludzi mało.2.Sława któryś z ośrodków lub camping rozbijamy namioty, ceny trochę wyższe ale za to można połazić po sławie i oklolicy.Mirek zgodnie z rozmową druga opcja, w Sławie jest brudna woda. Myśle, że dobrze będzie przespać się w domku, zrobimy mały objazd okolic....Grupa Mirosławice zaisywać się u Mirka na wypadzik, bo trzeba nocleg zarezerwować.... Mirek zgodnie z rozmową druga opcja, w Sławie jest brudna woda. Myśle, że dobrze będzie przespać się w domku, zrobimy mały objazd okolic....Grupa Mirosławice zaisywać się u Mirka na wypadzik, bo trzeba nocleg zarezerwować....Sory pomyłka oczywiście pierwsza opcja, Tarnów....a do Sławy to pare kilometrów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) ok czekam na chętnych Edytowane 17 Lipca 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) ok czekam na chętnychDla mnie jeden pokój 2 osobowy.A własciwie to wezmę z maryśkiem 1 domekWygląda na to że Doktor (Darek) Danusią sie pisze (2 moto) Edytowane 17 Lipca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Czyli na początek trzy domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 w kletnie "suzuki cruiser poland " robi zlot w ten weekend :biggrin: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wielka szkoda, że nas tam nię bedzie. Trzeba poświęcić trochę czasu dzieciom w wakacje póki jeszcze chcą. Pozdrawiają Kosin z Gosią (dla zdezorietowanych Kosin = druga męska połowa Hamira ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wielka szkoda, że nas tam nię bedzie. Trzeba poświęcić trochę czasu dzieciom w wakacje póki jeszcze chcą. Pozdrawiają Kosin z Gosią (dla zdezorietowanych Kosin = druga męska połowa Hamira ).Dobrz Cię tu wreszcie Mirek widzieć na forum.....pozdrawiam miłego wypoczynku, szkoda, że nie wybieracie się do Tarnowa....Jezioro czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Dobrz Cię tu wreszcie Mirek widzieć na forum.....pozdrawiam miłego wypoczynku, szkoda, że nie wybieracie się do Tarnowa....Jezioro czeka.... Marcyś, Marcyś popraw się (za dużo tych kolorowych napitków :cool:, lepiej wróć do browaru) Mirek czyli Hamir, Kosin czyli Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Marcyś, Marcyś popraw się (za dużo tych kolorowych napitków :smile:, lepiej wróć do browaru) Mirek czyli Hamir, Kosin czyli Wojtek.Wiem, pomyłka sorry, a te kolorowe naprawde żle wpływają, za dużo ich było ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Wiem, pomyłka sorry, a te kolorowe naprawde żle wpływają, za dużo ich było ostatnio....Marcyś bo musisz pić jak na oficera przystało "kieliszkami z butelki"a nie szklanką z wanny :clap: Edytowane 19 Lipca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Marcyś bo musisz pić jak na oficera przystało "kieliszkami z butelki"a nie szklanką z wanny :icon_twisted:Oj prawda, ale wanny tez ostatnio robią za małe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Panowie Panowie a nie lepiej prosto z beczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 a ja mogę przyjechać na chwilkę tzn. po południu tarnów i nocleg a rano zmyknąć? Pozdrawiam zresztą Was wszytskich ale ze względów znanych niektórym nie mogłam się z Wami spotkać w Łagowie czy gdzieś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi