marcysiek Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 pierwoszow napisał: No jak panowie umawiamy się jakoś na Kletno czy każdy jedzie na swoją rekę :icon_rolleyes:No ja chce wyruszyc hjak najwcześnie, mam wolne w piatek, jęśli połówka tez załatwi to może nawet gdzies koło 10-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Brzeg Dolny odpala w piątek ok. 14.00 ale nie przez Wrocław bo godzina w plecy jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Kosin napisał: Brzeg Dolny odpala w piątek ok. 14.00 ale nie przez Wrocław bo godzina w plecy jak nic.Kosin mam brać tabletki na wątrobę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 pierwoszow napisał: Kosin mam brać tabletki na wątrobę :crossy: Tabletki na wątrobę wskazane jak najbardziej. Proponuje również solidne gogle żeby oczy nie wyskoczyły. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Kosin napisał: Tabletki na wątrobę wskazane jak najbardziej. Proponuje również solidne gogle żeby oczy nie wyskoczyły. :wink:Mi juz prawie wylazdły po ostatnim Kletnie, a Jankowi tez niewiele brakowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi