Wojteque Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Pan w kantach robi niesamowite wrażenie. Szczególnie że husaberg nie robi małych pojemności i ta fura ma pewnie 50-60 koni. Wygląda tak jakby jazda sprawiała mu tyle wysiłku co zjedzenie pierniczka w fotelu wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ten starszy pan robi tym większe wrażenie, że zająl w Erzberg Rodeo 14 miejsce...Nie wiem czy sponsoruje go Gariavit Farmaton, czy on tak sam z siebie. W każdym razie chylę czoło przed nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 RZeczywiscie a nie zeczywiscie... soku ja mam wrazenie ze twoje NAJ hobby to poprawianie błedów ortograficzych... :) mysle ze nie oto chodzi na forum a ja osbiscie zauwazyłem juz jak drugi raz poprawiasz :D daj sobie spokój i nie zasmiecaj 4-um... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morf Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 W mojej okolicy takie utrudnienia na trasie to codzienność. Przy okazji to dziekujemy tym co nam te drzewa tak podkładają :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Tutaj jeden starszy pan (ten w spodniach prasowanych na kancik, z brzuszkiem) pokazuje jak się łyka takie przeszkody z biegu .Czyli da się, spokojnie i na gładko :evil: No miazga :biggrin: ale widać ze chłopaki na codzień to na trialach smigają. Strasznie zazdroszcze trialowcom takich umiejętności bo to potem w jezdzie enduro baaardzo sie przydaje a pozatym dodaje niesamowitej gracji i płynnosci przy przejazdach. soku ja mam wrazenie ze twoje NAJ hobby to poprawianie błedów ortograficzych... :biggrin: mysle ze nie oto chodzi na forum a ja osbiscie zauwazyłem juz jak drugi raz poprawiasz :icon_razz: daj sobie spokój i nie zasmiecaj 4-um... :biggrin:hehe nie bierz tego do siebie :) to standard na forum ze znajdize sie jakiś nudziarz i błędy poprawia nie wnoszac nic do tematu. Nie chodzi mi konkretnie o Soka11 bo takich osob jest cała masa :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi