Gość marg Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Czy ktoś z was ma albo z waszych znajomych kawasaki ltd450 i mógłby podzielić się opiniami z jej użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 :? :? niemoge ci pomóc, ale to chyba troche stare po co ci to?pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marg Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wyobraź sobie że takie STARE sztuki jeżdzą i mają się całkiem dobrze. Po cholerę się odzywasz jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Biały troche nie ładnie rpzywitałes kolege.A co do staroci to wlasni mi sie podobaja stare i ltd 450 dla mnie to jeszcze swiezy sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 bialy jak ktos ma malo kasy to wiadomo ze na nowy i swiezy sprxzet go niestac!!Moj moto np. ma 20 lat a wyglada jakby mial 8 najwyzej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Po cholerę się odzywasz jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. ty gosciu nie tak ostro hehe Biały troche nie ładnie rpzywitałes kolege.A co do staroci to wlasni mi sie podobaja stare i ltd 450 dla mnie to jeszcze swiezy sprzet no tylko spokojnie sie zapytałem :? :? bialy jak ktos ma malo kasy to wiadomo ze na nowy i swiezy sprxzet go niestac!!Moj moto np. ma 20 lat a wyglada jakby mial 8 najwyzej!! jak ktoś ma mało kasy... to podam przykład moj kumpel miał mało i kupił GPZ600 z '85 i tylko w niego ładował kase i teraz jeszce sprzedac nie może, teraz to mówi ze mógł sie wstrzymac z kupnem i dizbierac kasy, a tak czapa pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody2 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dolaczam sie do pytania marg ....no jesli ma ktos taki sprzet wogole to niech sie podzieli informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 znajomy mial to moto ogolnie nie polecalbymmoze lepiej poszukac jakas mowsza maszyne ??no i sprzedac to strasznie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wang67 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam wszystkich, mam pytanie chciałbym zlikwidować łącznik między tłumikami i zrobić wolny wydech czy to będzie problem, mam koncepcje przestawienia wydechu na prawą stronędotyczy kawasaki ltd450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzarek77 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Całkiem fajny motor, za podobne pieniądze jednak możesz kupić en 500 i tego bardziej bym Ci polecił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klavy Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mój ma dwie oddzielne wydechy i w niczym mu to nie przeszkadza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzenku Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Hej.Nie chce otwierać nowego tematu, dlatego podłącze się.Od kilku dni jestem posiadaczem właśnie LTD 450.Próbowałem przysiąść się do kilku innych maszyn, ale albo sylwetka nie ta, albo zasób portfela.Czeka mnie sporo pracy aby przywrócić maszynie świeżość, jedno jest natomiast pewne, silnik jest idealny.Dzięki za wskazówki odnośnie łącznika wydechu, ja również chce to zlikwidować, lub wymienić na nowe. Strasznie skorodowane.Z tego co zauważyłem, cieknie olej z lag, więc muszę je uszczelnić.Nie potrafię doszukać sie informacji jak rozebrać tylne amortyzatory, gdyż od wewnętrznej strony sprężyny świeca rdzą.Czy ktoś wie, jak to rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riczard Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie potrafię doszukać sie informacji jak rozebrać tylne amortyzatory, gdyż od wewnętrznej strony sprężyny świeca rdzą.Czy ktoś wie, jak to rozebrać? Z tego co kojarze to trzeba ścisnąc amortyzator i wywtedy sie go rozkręca. Musisz miec specjalne urzadzenie lub we własnym zakresie zrobic takie cos co pozwoli Ci ścisnąc samą spręzyne zeby była możliwość rozkręcenia amortyzatora.. gdzies w necie widziałem opis ze zdjeciami i własnie własnym patentem jak ścisnąc owa sprężyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi