dobry_wujek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Witam interesuje mnie kupno GSXR z 2006 roku wiec juz wersja K6.. Z uwagi na swoje gabaryty jednak mam pewne wątpliwości...Powiedziano mi, ze na R6 to nawet nie probowac bo sie nie zmieszcze.. piekielnie podoba mi sie gixer czerwono czarny, ale moim zmartwieniem sa rozmiary.. Niestety producenci motocykli ida w kierunku minimalizacji sprzetow.. Mam 186cm i 105kg.. Co radzicie?? Czy nie bede mial na nim problemow?? wiadomo, ze pozycja na scigaczu jest niewygodna, ale czy bedzie dla mnie mozliwa?? Edytowane 14 Maja 2007 przez dobry_wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Idź może do salonu i się przymierz ? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 mam 183cm i mierzylem sie zarówno do GSXR i R6 i jest OK waże co rpawda 75kg ale oba sa OK ! PS. Bierz suzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttnk Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 180-183cm zalezy czy rano czy wieczorem :icon_eek: przymierzalem sie do r6 i jest malutka tak jak vtr sp2, kawasaki i suzuki z tego najwieksze :biggrin: mowię o kawasaki zx6r z 98-2001(2) i suzuki gsxr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi