Dziki_YZF Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam!Jestem w trakcie poszukiwania motocykla i trafił się hornet 600 S z 2001 roku. Wczoraj go byłem obejrzeć i na spawie łączącym profil ramy pod bakiem i główkę ramy zauważyłem pęknięcia lakieru, tak jakby było delikatnie zgięte i zastanawiam się czy to może być oznaka pękającej ramy... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 pierwsze słysze o pękających ramach w hornetach, oczywiście mówimy o koniach bez przygód (wypadków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tak cyz inaczej odradzma kupno tej maszyny o ktorej mowisz. Nawet jesli ubytki lakieru spowodowane sa zwykla korozja to jednak lepije odjesc od takiej maszyny, tymbardziej ze korozja w tak mlodym sprzecie spod znaku Hondy to podejrzana sprawa. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 lepiej sobie odpuśc.... Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 jakby coś to sie Stary pospawa :icon_rolleyes: A hornecik fajny , fajny :) pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jak zaczyna delikatnie pękać lakier to moze oznaczać ze stopniowo to sie bedzie powiększać i ze rama tam powoli swoje rozpracuje,i jest taka mozliwosc ze ze zacznie tam pekac.ale wiesz w razie czego to w Siedlcach sie zrobi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coral73 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a może jest już spawana i polakierowana!? zaproponuj wizytę w serwisie w celu sprawdzenia, wtedy wszystko będzie jasne! jak pęknięta ta musi być po jakimś "dzwonie" - sama nie pęka !!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi