artusz Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a co powiesz na Yamaha XJ 600.bardzo fajny sprzęcik jak na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 XJ 600 fajna, ale wizualnie (na razie) bardziej podoba mi sie GS500musze pomacac troche motocykli w salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 poszukaj też info o kawasaki er-6f, poj 650 a koników ma tylko 70. Sprzęty nie za duże, plastiki mają. Kiepsko będzie jak sie wyglebisz, na wartości też trochę stracą ale chociaż nikt nie będzie sie czepiał że masz za mocny motor :P Sam zaczynam przygodę z moto, też chciałem "plastika", nie kupiłem gs'a ani er bo nie ma starszych modeli, na które było by mnie stać (nie wspominam tu o gołych wersjach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 bardzo mi sie podoba!to jest wlasnie cos czego szukam - sylwetka swietna, musze tylko poczytac jak wypada w testach (ale pewno niezle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 oo widze ze jesteś z piaseczna to polecam polandposition http://www.polandposition.pl/main1024.htm to jest obok salonu Merca i tam stoi si gs 500. pozdroMiłego zakupu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 dziekuje:)napewno tam zajrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 gs500f, male moto w duzej owiewce :P gs polecany jest przez wielu na poczatek, nie znam go wiec nic nie mowie, szczerze mowiac, bardzo ladnie sie prezentuje.ja rozgladalem za: gpz500s, cb500, xj 600, thundercat, er6f, sv650s i padlo na svnie zaluje, a to ze jestes wysoki, pomoze Ci na parkingu moje opinie o sv masz tu ale moze byc ona dla Ciebie za krotka. Idz do komisu, usiadz, zobaczysz co Ci pasuje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no wlasnie od czytania tych testow i opinii to juz mnie glowa boli '-)a moze sie okazac ze odwiedze komis albo salon i kupie cos calkiem innegow kazdym razie pomagacie mi znalezc odpowiedni "target" do szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Polecam GSa latwo kupic później łatwo sprzedać a w jeździe sie też wprawisz opis masz tutajhttp://www.scigacz.pl/Suzuki,GS500,826.html pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no wlasnie od czytania tych testow i opinii to juz mnie glowa boli '-)a moze sie okazac ze odwiedze komis albo salon i kupie cos calkiem innegow kazdym razie pomagacie mi znalezc odpowiedni "target" do szukania yyy a masz prawko?przyznam sie ze ja kupilem w ciemno i odebralem dzien po egzaminie, wiec jazde probna mialem z Leeds do Glasgow...Naczytac musisz sie troche, a to ze mozesz wyjsc z czym innym niz planowales jest baaardzo mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 no jeśli design i styl i może mały zapas mocy to może jajko -suzuki gsx 600 zod 1998-9No ale o gustach sie nie dyskutuje, ważne żeby Ci się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nie mam prawka na motocykl, zamierzam isc na kurs po wakacjach - tzn. na pewno nie kupie motocykla dopoki nie zrobie kursua ten GS coraz bardziej mi sie podoba no jeśli design i styl i może mały zapas mocy to może jajko -suzuki gsx 600 zod 1998-9No ale o gustach sie nie dyskutuje, ważne żeby Ci się podobał ajjjjj ten gsx 600 jest zajebisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam myśle że z kupnem nie masz się co spieszyć najlepiej dać sobie czasu i przymierzyć sie do kilku modeli zastanowić się czego dokładnie szukasz bo każdy ma inne gusta a to przecież ty będziesz śmigał na tym sprzęcie i musisz być z niego zadowolony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 olej prawkopojeżdzisz troche jak ci sie spodoba to zrobisz jak nie to sprzedasz i na prawku zaoszczedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 olej prawkopojeżdzisz troche jak ci sie spodoba to zrobisz jak nie to sprzedasz i na prawku zaoszczedzisz a pieski jak mnie "pukna"?co powiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi