kaskader8 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam, potrzebuje pilnie schemat silnika a dokladnie skrzyni biegów oraz położenie wszyskich kół zębatych w silniku. silnik czeka na warsztcie na złożenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Witaj!! Napisz do mnie na meila mam całego PDF-a do Nsr, ale schematy skrzyni biegów są takei same bo sam korzystałem a mam mtx80 HD08 6biegów ;] [email protected] Pozdrawiam Mam nadzieje ze pomogłem ;] Edytowane 13 Maja 2007 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej18 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 W dniu 13.05.2007 o 00:30, Sydney napisał: Witaj!! Napisz do mnie na meila mam całego PDF-a do Nsr, ale schematy skrzyni biegów są takei same bo sam korzystałem a mam mtx80 HD08 6biegów ;] [email protected] Pozdrawiam Mam nadzieje ze pomogłem ;]. Witam, czy jest pan jeszcze w posiadaniu tego schematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej18 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Czy jest ktoś z was jeszcze w posiadaniu tego schematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 1 godzinę temu, Maciej18 napisał: Czy jest ktoś z was jeszcze w posiadaniu tego schematu? Przecież takie coś masz na każdym schemacie z rozpiską części... Pierwszy z brzegu: https://www.bike-parts-honda.pl/catalog/microfiches-honda/0080-MTX80RFF-MTX80RSF-microfiches-honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej18 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 1 godzinę temu, Qadrat napisał: Przecież takie coś masz na każdym schemacie z rozpiską części... Pierwszy z brzegu: https://www.bike-parts-honda.pl/catalog/microfiches-honda/0080-MTX80RFF-MTX80RSF-microfiches-honda Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi