Magik Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No gdybym miał nsr albo ns1 czy coś w podobnym klimacie to zapewne zakupił bym jakiś odpowiedni ubiór. Ale na coś innego to zwykła kurtka wiatrówka by stykneła (ale nie mowa tu o formach bezpieczeństwa). pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a czym magik sie wozisz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Nie mam nic. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) ciuchy motocyklowe to podstawa, teraz nie wyobrażam sobie jezdzić bez nichja też na początku latałem w adidaskach i zwykłej kurteczce... do pierwszej gleby na asfalcie którą mój kregosłup pamieta do dziś ( czyli już 5 lat) ale mądry polak po szkodzie dopiero później stwierdziłem że trzeba zadbać o swoją d*** i zacząłem inwestowac każdą wolną złotówke ... wiadomo, że jak ktoś się uczy i nie pracuje to z kasą krucho ale na początek wystarczą używane ciuchy - lepsze to niż nic a i tak wygląda się lepiej niż w dresiku :flesje: ps. jak ktoś chce to tanio oddam fajną kurteczke skórzaną na wzrost ok 170 cm bo już z niej dawno wyrosłem i zalega mi w szafie (info na PW !!) Edytowane 22 Maja 2007 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi