Elvis76 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Elvis76 - moze masz jakies foty? albo film na youtube? A moze chcesz sprzedac :icon_mrgreen:. Co do tych 26tys. to nie bylbym taki pewny - jak narazie widzialem kilka sprzetow i wydaje mi sie ze wszystkie mialy mniejszy przebieg niz faktycznie:( . Ktos juz wczesniej sie wypowiadal w sprawie hamulcow - same przewody to za malo!!! Pewnie masz juz zurzyta tarcze i tloczki. Wiec pewnie lepiej zainwestowac w caly zestaw ( tarcza+tloczki+przewody+nowy plyn, itp. do konca sie nie znam :icon_eek: ) Pompka - 20tys w jeden sezon - wiec ciekawe dlaczego wszedzie gdzie szukam moto maja ok 20-30 tys. na liczniku :evil: Foty jakieś mam, mogę też porobić :icon_rolleyes: Co do sprzedania to może po sezonie? Chciałbym coś większego dla dwóch osób, ale obawiam się, że finanse na to nie pozwolą...Jeśli chodzi o przebieg to pewnie, że 100% pewności nie mam, mechanicy powiedzieli jednak, że gdy mu się przyjrzeli to technicznie rzeczywiście jest możliwe, że tak niewiele przejechał. Podobno u poprzedniego właściciela w Niemczech więcej stał w garażu niż jeździł :biggrin: Tarcze i klocki są u jeszcze git, dzisiaj odebrałem go z przeglądu i pytałem o przewody, pewnie w czerwcu szykuje się na wymianę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchal Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Hej!!! :clap: Ja swojego VS 800 kupiłem przez Allegro od starszego goscia (1955) w zimie i za rocznik 97' zapłaciłem 12 tyś. w zeszłym roku. Chyba że ci sie pali do jazdy to musisz poszukać. A tak poza tym to sprzęcik jest extra. Jechałem nim w tym roku na zlot do Wawy a mieszkam od niej 450 km - zatrzymałem sie dwa razy na tankowanie. Mam głośne wydechy i we łbie troche buczało no i bolała dupa, ale było super. Powodzenia. puchal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Tak spieszy mi sie :biggrin: Chce do lipca zaczac jezdzic. Sesja sie skonczy w pracy bedzie troche luzu i jazda po Polsce. :clap::D:D planuje wydac tak do 11tys. + rejestracja + ciuchy + pewnie trzeba bedzie cos wymienic:( Wlasnie zobaczylem ze jestem "nowicjuszem, Macantem tematu" LOL kto to wymyslal :) Edytowane 20 Maja 2007 przez van_han Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchal Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No tak :) rejestra nie pamietam chyba ok. 100 - mnie czeka przegląd. Ciuchy.....hmmmmmmm zalezy ile chcesz wydac i na co ? Skóra czy RETBIKE? A wymienić na pewno coś trzeba będzie np. olej w skrzyni, olej w przekładni, filtr oleju i oby to było wszystko. Ale ile radochy bedzie z jazdyyyyyyyy ;) Życze Ci rozsądnego zakupu i pamiętaj : jak sie człowiek śpieszy to diabeł sie cieszy. :flesje: Pozdrawiam. puchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargenau_k Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 sprzedam rok prod. 2005 przebieg 2500 km kolor czarny wyposażenie pełne nigdy nie leżał miejsce Warszawatel. 0-605 316 744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_mar Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam!Niedawno rejestrowałem sprowadzony z Niemiec VS 800 z 1994r. Dałem za niego 10 tyś. PLN.Chcę się podzielić tym doświadczeniem, może się komuś przyda.1. Dałem do tłumaczenia Brief i wyrejestrowanie- 2 x 60 PLN. Umowę miałem dwujęzyczną więc sześć dych w kieszeni.2. W tym samym czasie złożyłem w skarbówce kwit VAT-24, który świadczy, że nie jestem płatnikiem VAT-u. Do odbioru na drugi dzień ale musiałem zapłacić w Urzędzie Miasta 160 PLN za to właśnie.(podobno w niektórych miastach już tego nie pobierają ale w Wałczu tak- trudno :icon_razz: ).3. W Urzędzie Komunikacji zarejestrowałem się do rejestracji. :?: Ale jaja. Dostałem numerek na za dwa dni. Od razu wpłaciłem 190 PLN na tablicę rejestracyjną.4. Wypełniłem wniosek na rejestrację. W rubryce :dołączone dokumenty, wpisałem:Brief, dowód wyrejestrowania, umowa kupna-sprzedaży, zaświadczenie VAT-25, tłumaczenia dokumentów, kopie dokumentów.5. pierwszy przegląd-116 PLN6. Odstałem swoje i odebrałem tablice.7. Wykupiłem OC, najtańsze na 805 ccm znalazłem za 154 PLN (60% zniżki) teraz wiem, że w PZU jest dużo tańsze. :icon_mrgreen: SUMA: ok.740 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 7. Wykupiłem OC, najtańsze na 805 ccm znalazłem za 154 PLN (60% zniżki) teraz wiem, że w PZU jest dużo tańsze. :icon_mrgreen: Ile?? Ja dalem 72 zl (polazlem do kolegi brokera, i on mi cos tam wybral = to cos to "Filar"), znizka 60% Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 koncze temat kupilem 800, teraz wszytkie papiery zalatwiam i jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi