Sherman Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Obawiam się, że się nie rozumiemy - chodzi mi o podgięcie tej części klamki, której się nie używa (czyli 3-4 cm zewnętrznej części) hamując 2 palcami. To samo można osiągnąć montując krótsze klamki, których używa wiele osób. Natomiast absolutnie się zgadzam z tym, że podginanie całej klamki to proszenie się o problemy, ten materiał raz zniekształcony ma tendencję do pękania/odkształcania się w drugą stronę. Ale nie to miałem na myśli :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyokushin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dobra, przesunąłem trochę całą klamkę w lewo i nieco opuściłem, teraz mogę sobie trzymać 2 paluchy na klamce i nimi hamować, a jak będę potrzebował szybko i mocno docisnąć to mogę błyskawicznie wrzucić trzeci, bez podwijania, wyciągania spod klamki etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi