przemekpal Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja proponuje, zeby kilka osob zabralo kamizelki - oczojebki, zeby zorganizowac pilotaz ( otwarcie kolumny zamkniecie), najlepiej jakby ktos najstarszy i najbardziej doswiadczony pilotowal i kierowal wszystkim, zeby nie bylo przypalo w stylu ze sie porozjezdzamy nawzajem. a trasa to najlepeij przez krakowskie, raclawicke i gdzies ana nadbystrzycka.... Aftys dokładnie masz rację. Musimy razem dojechac nad zalew. Żeby nie było tak, jak w Warszawie na paradzie, że część pojechała, część stała na światłach. Ale myśle, że będzie dobrze, skoro zadeklarowały sie Pantery i Wschodnia Grupa Motocykowa :clap:Oni już pewnie zadbają o to, aby parada dojechała w jednym kawałku :clap: PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GośćGPZ500S_LBN_* Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Z całego serca postaram sie byc na tej imprezie z hospicium MAłego KSiecia.... ZAprasza wszystkich w mojim i kolegów imieniuu na przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Prawdopodobnie i ja się pojawię z kumplem z motorem (ja jako pasażerka) i być może z moim bratem w aucie które startowało w rajdach... A więc do zobaczenia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Panie i panowie....mamy załatwiony pilotaż :buttrock: o 12.45 mamy już stać gotowi do wyjazdu i czekać (akademickie 15min) na pojawienie się kogoś z patrolu drogówki. :icon_biggrin: Pogoda też zapowiada się super http://weather.icm.edu.pl/java2/mgram.php?...0&ver=&ikonka=1 :flesje: Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Panie i panowie....mamy załatwiony pilotaż :D o 12.45 mamy już stać gotowi do wyjazdu i czekać (akademickie 15min) na pojawienie się kogoś z patrolu drogówki. :) Pogoda też zapowiada się super http://weather.icm.edu.pl/java2/mgram.php?...0&ver=&ikonka=1 :D Pozdrawiam i to sie nazywa organizacja, świetna robota stary :bigrazz: ja pogadam z kummplem, ma znajomosci w TVP 3, moze ktos z TV sie pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Rzeczywiście trzeba sie nagimnastykować żeby znaleźć ten temat :/ ... masakra Ania: to auto z rajdów, to tez może być dobry pomysł ! ... będziecie mogli przewieźć każdego.. bez kasku i asekuracji :) Edge: policja w takich wypadkach sie jak najbardziej przydaje :D ... dobrze mieć ich po swojej stronie :D ..no i fajnie, ze ta pogoda sie zapowiada :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) ja wyprałem kamizelkę, moze się przyda...P.S. Jakby ktos mogł megafon załątwic, bo trzeba jakoś tym pokierowac pod zamkiem...Chyba że policja nam użyczy megafonu ze swojego z radiowozu... Edytowane 8 Czerwca 2007 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Myślę, że bez megafonu damy spokojnie rady :bigrazz: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witamtak wiec uzbieralo sie 5 motocykli wyjezdzamy z samego rana okolo 4 z kim mam sie kontaktowac jak dojedziemy do lublina moze ktos dpodeslac mi swoj nr telefonu pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Śmiało możecie kontaktować się ze mną - kom: 693 32 52 08. Jakbyście potrzebowali pilotażu w Lublinie na miejsce zbiórki to śmiało dajcie znać. Ja zgodnie z obietnicą przywitam was lokalnym browarem. Ktoś tam jeszcze deklarował że zakupi lokalnego makaronu :cool: Tak czy siak - pełen podziw dla was! Szerokości i do zobaczenia w Lublinie. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 jakby ktoś jechał od strony białegostoku to my kilka minut po 11 wyjeżdzamy z BP w Lubartowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witamtak wiec uzbieralo sie 5 motocykli wyjezdzamy z samego rana okolo 4 z kim mam sie kontaktowac jak dojedziemy do lublina moze ktos dpodeslac mi swoj nr telefonu pozdrawiam tomek Witam, o której planujecie powrót do Wrocławia? W Poniedziałek o 9.00 muszę być bezwzględnie we Wrocławiu więc plan mi się sypie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Z tego co pisal .tom.. to wracają jeszcze w niedziele. Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.tom.. Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam, o której planujecie powrót do Wrocławia? W Poniedziałek o 9.00 muszę być bezwzględnie we Wrocławiu więc plan mi się sypie :notworthy: my wracamy w niedzielea chyba bedzie nas 4 jeden koles ssie nie odzywa moze jeszcze sie odezwie wyjezdzamy o 4 rano z wroclawia ze stacji orlenu na przeciwko korony jakby ktos chcial dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 my wracamy w niedzielea chyba bedzie nas 4 jeden koles ssie nie odzywa moze jeszcze sie odezwie wyjezdzamy o 4 rano z wroclawia ze stacji orlenu na przeciwko korony jakby ktos chcial dolaczyc Ok, moje szanse są 50/50, postaram się być. Jeśli by mi się to nie udało, to życzę szerokiej i spokojnej drogi oraz udanego (dla dzieciaków jak i dla was) pikniku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi