Misiax Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jestem nowy za rok będę zdawac na motorower ale nie wiem gdzie moge to zrobic bo chcialbym nie zdawac w gimnazjum bo musiał bym czekać aż do 14 a mogę zdawac od 13. Jeśli wiecie gdzie moge zdac na motorower w okolicach Poznania proszę odpisać. :icon_twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Najlepiej iść na komendę i tam zapytać w końcu policja to organizuje. Ja zrobiłem przy okazji jakiegoś festynu na wsi :) z kolegą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Młodzieżowy Dom Kulutry, koszt 10 zł.Ja zdawałem motorowerową na rowerze ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ja w osrodku szkolenia kierowcow - tydzien kursu za 100 zl :) moj brat zrobil tez ale za 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Zbierz paru kumpli i idź do dyrektora szkoły, powinien pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 W nas w mieście robi to np. moje gimnazjum.Jedynymi kosztami jakie trzeba ponieść ,to koszty zdjęcia.Niestety największym minusem tej całej akcji, jest to że każdy zwleka jak nie z testami to z jazdami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiax Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dzięki ;) postaram się zrealizowac ostatnią propozycje Czekam na ewentualne nastepne profozycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Ja miałem ze szkoły, Pani od techniki organizuje co roku egazminy na prawko. Z resztą nawet na karcie ( przynajmniej mojej ), z tyłu jka masz miejsce na 2 pieczatki, na karte rowerową i motorowerową, to u policji respektowane są pieczątki ze szkoły, jedynie na przy pieczątce w rameczce do karty motorowerowej, konieczna jest data. Koszt - 0zł. U mnie praktyczny egzamin (zdawałem na mojej Jawce 50 :notworthy:) polegał na: pojedźcie przed siebie i zawróćcie. Ale już teorię z 25 osób zdały tylko 3.Jak jesteś w gim. - idź do nauczyciela techniki, a jak on nie pomoże - do dyrekcji. Pozdrawiam. Edytowane 11 Maja 2007 przez Wiśl@k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafet Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Miałem kłopot z kartą dla syna. W szkole nie bardzo się kwapili do egzaminu. Syn znalazł kontakt do szkoły nauki jazdy, gdzie jak okazało się właściciej robi egzaminy co kilka tygodni (bezpłatnie). Egzamin tylko z teorii i zaświadzczenie o zdaniu, które przekazuje się dyrekcji szkoły, na tej podstawie szkoła wystawiła kartę. A jakie było zdziwienie dyrektora, że można to zrobić poza szkołą... :crossy: PozdrawiamGrafet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 tez musze skolowac karte bo jak p olesie jezdze to mi olej z amortyzatorow cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi