lukasz302 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam wszystkich motórzystów :icon_question: Mam problem bo niedawno zakupiłem CBR 900 RR SC33 i niewiem po jakim przebiegu trzeba wymieniac olej regulować zawory i synchronizowac gażniki i oczywiście rozrząd wymieniac.Jeśli ktoś ma informacje na ten temat to bardzo bym był wdzięczny bo niemoge znaleźć tych informacji.Fajnie by było jakby tez się tu znalazło ile oleju trzeba wlewać do lag przedniego zawieszenia i najlepiej jaki to ma być olej. Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 olej chyba co 6 tys. km, ale nie rzadziej niż co roku. najlepiej zmienić od razu po kupnie ;) gaźniki synchronizuj jak zacznie nierówno pracować. zaworki chyba też co 6 tys. km conajmniej. rozrząd powinien wytrzymać te 60 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz302 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki Za odpowiedź ta regulacja zaworów troche za często mi się wydaje. Jak ma ktoś jeszcze informacje na ten temat to bardzo bym prosił żebyście pisali i z góry dzieki .Pozdrawiam cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi