quercer Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam, mam pytanie, przymierzam sie do kupna motocykla w ta zime i chcialbym spytac uzytkownikow RSV z rocznikow 2001-2003,bo takie mnie interesuja, czy jest mozliwosc odwrocenia biegow (tak zeby jedynka byla do gory a reszta wyzszych biegow do dolu) czy moze konieczna jest wymiana setow. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam, mam pytanie, przymierzam sie do kupna motocykla w ta zime i chcialbym spytac uzytkownikow RSV z rocznikow 2001-2003,bo takie mnie interesuja, czy jest mozliwosc odwrocenia biegow (tak zeby jedynka byla do gory a reszta wyzszych biegow do dolu) czy moze konieczna jest wymiana setow. Prosze o odpowiedz. niestety nie, nie mam mozliwosci zmiany biegow na tryb torowy bo dzwignia nest nalozona bezposrednio na wodzik skrzyni, a nie przez ciegno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quercer Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 niestety nie, nie mam mozliwosci zmiany biegow na tryb torowy bo dzwignia nest nalozona bezposrednio na wodzik skrzyni, a nie przez ciegno dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Woda a pokazal bys jakies fotki swojego sprzeta? kolor na miniaturce wyglada bardzo interesujaco:) mam nadzieje ze nowy sezon zaczne juz na makaronie:) poki co jetsem jeszcze w poszukiwaniach :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Pytanko małe do was, ma ktoś może założone takie wydechy: http://www.af1racing.com/store/Scripts/pro...?idproduct=4387 i w ogóle jaka średnica przelotu będzie OK żeby moto dawało naprawdę mocny bas ? Póki co mam seryjne i chodzi jak kosiarka do trawy, 80 dB :) Czy silnik dostaje odczuwalnie więcej kopa i agresji po zmianie na przelot - bo jak dla mnie mógłby bardziej czaszkę masakrować, no i zmaina na MAP 2 - jakie wrażenia ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Pytanko małe do was, ma ktoś może założone takie wydechy: http://www.af1racing.com/store/Scripts/pro...?idproduct=4387 i w ogóle jaka średnica przelotu będzie OK żeby moto dawało naprawdę mocny bas ? Póki co mam seryjne i chodzi jak kosiarka do trawy, 80 dB :) Czy silnik dostaje odczuwalnie więcej kopa i agresji po zmianie na przelot - bo jak dla mnie mógłby bardziej czaszkę masakrować, no i zmaina na MAP 2 - jakie wrażenia ? Pozdro Taka prawda ze 50-60srednica przelotu, ale najlepszy by byl niestandardowy chyba acrop robi 80 i gruba perforke i wtedy jest kosmos :icon_twisted: a te kominy co dales to tez bedzie na nich jak kosiarka chodzil, widac po przelotach i tym ze maja chomologacje onroad :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 a two brothers? porównanie leo i bro Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) EnZo ja bym Ci najbardziej polecal MIVV GP http://www.youtube.com/watch?v=Xgf0H5YFdOc ewentualnie moge ci podeslac jak moja bestyjka chodzi na systemie Viper :icon_twisted: Edytowane 9 Października 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Pytanko małe do was, ma ktoś może założone takie wydechy: http://www.af1racing.com/store/Scripts/pro...?idproduct=4387 i w ogóle jaka średnica przelotu będzie OK żeby moto dawało naprawdę mocny bas ? Póki co mam seryjne i chodzi jak kosiarka do trawy, 80 dB :) Czy silnik dostaje odczuwalnie więcej kopa i agresji po zmianie na przelot - bo jak dla mnie mógłby bardziej czaszkę masakrować, no i zmaina na MAP 2 - jakie wrażenia ? Pozdro A o czego jest nasz fachowiec - Edzio? :biggrin: moje kominy pojadą zimą do wypatroszenia :bigrazz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Taka prawda ze 50-60srednica przelotu, ale najlepszy by byl niestandardowy chyba acrop robi 80 i gruba perforke i wtedy jest kosmos :icon_twisted: a te kominy co dales to tez bedzie na nich jak kosiarka chodzil, widac po przelotach i tym ze maja chomologacje onroad :banghead: Jeśli Akro to HEXy http://www.af1racing.com/store/Scripts/pro...?idproduct=6191 Tylko z przejściówkami bez katalizatorów - wiec będzie jeszcze głośniej niż na filmiku. EnZo ja bym Ci najbardziej polecal MIVV GP http://www.youtube.com/watch?v=Xgf0H5YFdOc ewentualnie moge ci podeslac jak moja bestyjka chodzi na systemie Viper :icon_twisted: MIVV GP nie podobają mi się, te TWO BROTHERS całkiem spoko i ładnie dudni. A o czego jest nasz fachowiec - Edzio? :biggrin: moje kominy pojadą zimą do wypatroszenia :bigrazz: Ja chciałbym zachować oryginał w razie wycieczki np w Alpy szwajcarskie i wizyty na przeglądzie :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Wszytko fajnie tyle że na oficjalnej stronie TWO BROTHERS nie ma ujętych motocykli Aprilia :) hehe te Leo są pozbawione katalizatorów więc może nie będzie tak cicho bez db kilerów ? https://www.leovinceusa.com/cart/productdet...sert&shipping=5 Średnica przelotu 54 mm - ile robi Edzio jak przerabia seryjny ? Edytowane 12 Października 2009 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja chciałbym zachować oryginał w razie wycieczki np w Alpy szwajcarskie i wizyty na przeglądzie :) Pozdro To dobre Dbkiller i bedzie ciszej niz serja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyK1 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To dobre Dbkiller i bedzie ciszej niz serja :) Nie będzie ciszej niż seria. Akrapy z db kilerami pokazuje 96-98db. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Znalazłem filmik z LEO G III I co myślicie ? trudno coś dokładnie wnioskować z nagrania ale za głośne chyba nie są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie będzie ciszej niż seria. Akrapy z db kilerami pokazuje 96-98db. tom ciszej bo mi na orginalach Falko pokazywalo 112db Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi