hefron Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Chcemy się wybrać na tor do Lublina w tą niedzielę. Im więcej osób się wybierze tym mniejszy koszt na osobę, więc - zapraszam. Mam jak narazie około 5-8 osób. W Lublinie planujemy być na 11 i jeździć do 16. Link do tematu na konkurencyjnym forum :) http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=6627&start=15 Edytowane 9 Maja 2007 przez hefron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tor kartingowy - CARINT. Lublin, ul.Pancerniaków 8 ??? to ten tor ???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 a cos wiadomo ile odłłebka wyjdzie, albo ile za cały tor za godizne, czy jak to jest?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Tor kartingowy - CARINT. Lublin, ul.Pancerniaków 8 ??? to ten tor ???? pzdrRaczej na Zemborzyckiej Bardzo chetnie wybralbym sie z Wami, jednak w gre wchodzi tylko jazda na przyczepce, poniewaz po 1-e nie mam dopuszczenia do ruchu, a po 2-e musialbym w w polowie trasy zmieniac olej, zgodnie z zaleceniami serwisowki :icon_twisted:Oczywiscie jesli ktos mnei przygarnie to partycypuje w kosztach wyjazdu (benzyna, wypozyczenie przyczepki) Edytowane 9 Maja 2007 przez Crazy_Russian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 http://old.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_kart...tor_lublin.htmlchodzi o ten tor.przyjde popatrzec :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wstępnie ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 a cos wiadomo ile odłłebka wyjdzie, albo ile za cały tor za godizne, czy jak to jest?? pzdr 11-16 60pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 no to cena ciekawa być mozliew ze sie zjawie, ale to zalezy czy sobota bedzie upojna czy nie.Jak wstane i pogoda bedzie gites to mnie tam wypatrujcie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 no to cena ciekawa być mozliew ze sie zjawie, ale to zalezy czy sobota bedzie upojna czy nie.Jak wstane i pogoda bedzie gites to mnie tam wypatrujcie. pzdr Lipa z wyjazdu na tor - za malo ludzi sie zebralo . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No to kwas... czy to naprawdę problem zebrać 10 osób ??? niech ktoś zrobi listę i wpisywać się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No to kwas... czy to naprawdę problem zebrać 10 osób ??? niech ktoś zrobi listę i wpisywać się... zajebisty .... ja jutro moze na Radom udeze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Moze dlatego, ze forum po zmartchwystaniu jeszcze nie hula tak jak wtedy? Ja sie dopiero dzis dowiedzialem o mozliwym wyjezdzie i niestety w niedziele sie pewnie nie wyrobie... jakby sie udalo to sie jeszcze odezwe w tym temacie... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 WitamA czy można wpaść na ten tor indywidualnie , bo w tą niedziele nie dam rady (studia) , ale jakby termin się zmienił to się pisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 11-16 60pln sorry za OT, ale za 5h jezdzenia az tyle siana po kartingowym torze? jak duzy jest ten tor ze az tyle zdzieraja?? u nas 10zl za wjazd.... i latamy ile chcemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 szkoda że tamat wziął był i upadł.gdyby co jestem chętny - do partycypowania w kosztach ;)zdravim horko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi