ukasz Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Mam troche pieniedzy i mysle' date=' czy kupowac MZ 250 za to co mam, czy czekac na wiecej, kupic lepsza,[/quote'] Nie czekaj - lepszej nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Hej!Jedno wydaje mi się pewne. Nie opłaca się kupować Nowego RE. Chociaż sam motocykl jako neo-weteran jest bardzo ładny i w porównaniu z np. Junakiem raczej niezawodny. (Junakowców prosze o nieobrażanie się :D sam zajeździłem dwa Junaki swego czasu) Można poczekać do maja przyszłego roku i poszukać czegoś w Niemczech. Chociaz i tak byłby to wydatek min. 5 - 6 tys. PLN. W Polsce używanych praktycznie nie ma , a jak sa to ceny i tak mają z kosmosu.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Proponuję dozbierać na W650 i zaczekać az wejdziemy do UE. Najlepiej będzie sprowadzić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Hej zgadzam się z Coolerem! (bratem i krajanem od niedawna)Zwłaszcza taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi