Pawik Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam nie dawno kupiłem KMXa pełny orginał(nawet blotnik ma orginalny) dzisiaj dopiero zajrzalem w silnik. sciagnołem gaznik wyczysciłem , filtr powietrza wyczyscilem , podgiełem membrany. przed tymi zabigami krecił mi 8 tysiecy i jechał 100 v\max .i tu jest moje zdziwienie ze po tym wszystkim idzie tak samo :P mys;le sobie ze swieca cos jest bo powyzej 8 tysiecy sie nie wkreci i przerywa... zabrałem sie do sciagniecia swiecy -sciagam atu swieca cała brunatna niewiem od czego pelno syfu na niej . wyczyscilem szczotą zalozylem i odrazu widac efekty 10.5 RPM i v\max 120 ale dlaczego przy 10.5 RPM przerywa tak jak wczesniej?? dodam ze ta swieca to NGK BRE7ES czy to moze miec wplyw na osiagi?? na stronie NGk wyczytałem ze swieca preferowana do KMXów to BR8ES... mam racje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Mialem podobnie, przepal ta swiece nad kuchenka potem dobrze ja wyczysc i dopiero zobacz :) a jak nie pomoze to nowa swiece kup sobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Mialem podobnie, przepal ta swiece nad kuchenka potem dobrze ja wyczysc i dopiero zobacz :icon_biggrin: a jak nie pomoze to nowa swiece kup sobie :crossy: Sadzisz ze gdy przepale ja nad kuchenka to zmieni wartosc cieplna?? na wieksza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 NGK BR8ES Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 NGK BR8ES na kazdym CPNie ja dostane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Sadzisz ze gdy przepale ja nad kuchenka to zmieni wartosc cieplna?? na wieksza? NIE na kazdym CPNie ja dostane?? NIE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Sadzisz ze gdy przepale ja nad kuchenka to zmieni wartosc cieplna?? na wieksza? nie zmieni sie wartość cieplna tylko wypali sie nagar i inne syfy na świecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 KMX kreci 11 tys obr a pozniej odcina... zmien swiece na nowa i bedzie ok... pozdro Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jedziesz na Orlen i kupujesz mówilem ci już na GG :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi