WLD_Wlodi Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam, przymierzam się do kupna świecy do Yamahy DT 50, wcześniej miałem jakąś NGK, obecnie jeżdże na Iskrze, ale wiem że to shit. Jakie świece proponujecie? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTesX Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja do swojej Dtki uzywalem NGK i wszystko ladnie smigalo:)Mozna jeszcze ewentualnie zwyczajna swiece od polka wsadzic i tez powinna dzialac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam, przymierzam się do kupna świecy do Yamahy DT 50, wcześniej miałem jakąś NGK, obecnie jeżdże na Iskrze, ale wiem że to shit. Jakie świece proponujecie? NGK BR6HS Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja miałem na początku NGK BR8HS, ale później zmieniłem na iskre F80 i o dziwo chodził sprzęt dosyć przyzwoicie :icon_evil: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A jak jeżcze na jakieś 3 ramiennej f80 to coś grozi silnikowi?? Bo mi pare przebicie nałapało bo miałem gaźnik źle wyregulowany a na tej wydaje mi sie żę jest dobrze to jej nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=...A&h=YAMAHA&m=50 popatrz i wybierz sobie.... przeciez na stronie ngk mozna do kazdego sprzeta dobrac swiece..; pozdra :P wiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi