Agrest Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ROAD RUNNERS MC 1%zaprasza na : V MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY "ROAD RUNNERS HARD CORE PARTY" SKARŻYSKO-KAMIENNA 2007 25-27 MAJ 2007 Ośrodek Wypoczynkowy "Rejów" W programie m.in.: Koncerty : Alcoholika , Metal Invaders , Izotop , Highway , The Removal Machine , Pakt PROLETARYAT ZŁE PSY NORMALSI HARLEM Konkursy z nagrodami Parada motocykli Pokazy erotyczne Noclegi w domkach (po wcześniejszej rezerwacji) i na polu na namiotowym Gastronomia na miejscu Wjazd 30 zł - kierowca , 15 zł - pasażer Dziewczyny kierowcy - za FREE Szczegóły na stronie : http://www.roadrunnersmc.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wjazd 30 zł - kierowca , 15 zł - pasażer Dziewczyny kierowcy - za FREE tzn. kobieta na zadupku też za free? czy tylko kobieta za kierownicą za free? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 raczej odp. 2 tak mi sie wydaje :buttrock: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Na stronie www.roadrunnersmc.pl pojawił się szczegółowy plan imprezy.ZapraszamyRoad Runners MC 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Wszystkie dziewczyny za FREE :-)PozdrawiamAgrest RR MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 hehe, dziewczyny za free, a panów nie wpuszczamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Słyszałem, że jakaś totalna żenada wyszła, ale bez szczegółów, Czy ktoś ma inne informacje ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 WitamJaka żenada? Możesz cos wiecej na ten temat napisac ? Chętnie udzielę informacji i odpowiem na każde pytanie !!!P.S Dziewczyny za Free, a Panów wpuszczamy za drobna opłatą :-)PozdrawiamAgrest RR MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 przecież to się jeszcze nie odbyło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Bartic czyżbyś się wybierał na Skarżysko ? ;) (o ile dobrze kojarze to Twoją Virażkę ujeżdzaliśmy na Rybolu? :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) hue hue, moją :biggrin:niestety nie wybieram się. dzi*ka nie jeździ póki co pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2007 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Już tylko 84 godziny dzielą nas od V Międzynarodowego Zlotu "Road RunnersHard Core Party Skarżysko- Kamienna 2007" Zobacz czy nie pojawiły sięzmiany w programie imprezy :-) na stronie www.roadrunnersmc.plPozdrawiamy i zapraszamy do SkarżyskaRoad Runners MC 1% P.S na stronie Chapteru Zabrze www.zabrze.roadrunnersmc.pl w dzialeFotogaleria możecie zobaczyć pierwsze fotki ze zlotu w Koszęcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Niestety ja już dziś wiem, że mnie razem z Wami tam nie będzie -czego starsznie żałuje. Mam nadzieję że ktoś opisze jakąś ciekawą relacje i podsumuje to wydarzenie.Miłej zabawy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ja już w domu po zlocie. Było bardzo fajnie. Super atmosfera, no i konkretne koncerty. Pwiem krótko kto nie był niech żałuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ja już w domu po zlocie. Było bardzo fajnie. Super atmosfera, no i konkretne koncerty. Pwiem krótko kto nie był niech żałuje :icon_rolleyes: Masz jakieś fotki z tego zlotu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi