YAGO Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no ja bardzochetnie bym sobie wymienil przewod bo ostro mnie denerwoje ten cham. mimo ze blokuje kolo na suchym asfalcie to czuje sie jakos niepewnie.... luzow na dzwigni niemam, czy te przewody dostepne sa do kazdego modelu? u mnie sa 2 krotki i dlugi, ten dlugi jest zakonczony kostka do ktorej wkreca sie stalowa rurke, zastanawialem sie nawet czy nie podjechac do warsztatu mechaniki silowej i nie zapytac czy by mi nie zrobili takiego przewodu w stalowym oplocie z odpowiednimi koncowkami, co myslicie? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no ja bardzochetnie bym sobie wymienil przewod bo ostro mnie denerwoje ten cham. mimo ze blokuje kolo na suchym asfalcie to czuje sie jakos niepewnie.... luzow na dzwigni niemam, czy te przewody dostepne sa do kazdego modelu? u mnie sa 2 krotki i dlugi, ten dlugi jest zakonczony kostka do ktorej wkreca sie stalowa rurke, zastanawialem sie nawet czy nie podjechac do warsztatu mechaniki silowej i nie zapytac czy by mi nie zrobili takiego przewodu w stalowym oplocie z odpowiednimi koncowkami, co myslicie? Ja własnie zamawiam przewód, w stalowych do enduro jest tak, ze te rurki sie "wywala" i masz cały przewód z dwoma końcówkami tylko. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ARNI w katalogu louisa przewod stalowy marki LUKAS do twojego GS'a kosztuje 55 euro, mam klocki LUCAS'a i jestem bardzo zadowolony wiec moze bedzie to dobry wybor Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze teraz ide pogrzebać przy tych hamulcach, jeszcze raz posprawdzac ,moze cos przeoczyłem.......ale wydaje mi sie ze raczej czeka mnie wymiana na stalowy oplot. ten znajomu ma włąsnie przewody stalowe i u niego jest klamka taka jaka powinna byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Goodridge robi gotowe komplety pod konkretne moto wiec dostaje w paczce doskonale skrojone przewody z wszystkom co trzeba.. zalozenie to tez nie jakistam wielki wysilek... jedyne co mnie zastanawia to jak to wszystko ladnie odpowietrzyc i zalac ponownie plynem zeby bylo fachowo... moze jest gdzies poradnik krok po kroku... ps ogladalem dzisiaj w moim trumpku istniejace przewody i wygladaja jakby pod gumowa otoczka byl jakis oplot (moze stalowy) a moze kazde gumiaki tak maja.. co wy na to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 kazdy gumowy przewod hydrauliczny ma stalowy wplot, inaczej nie wytrzymywal by cisnienia, a te stalowe z tego co wiem to poprostu maja dodatkowy opot z zew. Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi