Piotreq-lca Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M417756 Witam mam prosbe czy moze ci mi powiedziec cos o Rieju rs1 taki jak na powyzszym linku Poniewaz chcialbym zkaupic cos trakeigo a niewiem nic o tym motocyklu prosze o pomoc z gory dzieki ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Łohoho, jaka cena :DOgólnie mało części do tego moto ... Wolałbym GPR :D Jednak w tym przypadku cena jest mega atrakcyjna, więc jak moto jest proste i nie ma żadnych wad mechanicznych to bierz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 cena jest mega atrakcyjna, więc jak moto jest proste i nie ma żadnych wad mechanicznych To się wzajemnie wyklucza ... :) a tak na poważnie trzeba mocno przyglądnąć się temu motocyklowi zanim podpiszesz umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Zdecydowanie należy się BARDZO DOKŁADNIE jemu przyjrzeć bo cena jest naprawdę super. Aż za super jak dla mnie... A tak ogólnie to motorek fajny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Powiem tak cena jest coś za bardzo niska jak na ten rocznik :| Ogólnie motor mi się nie podoba stylistycznie :bigrazz: NIe wiem dlaczego może kojarzy mi się z Peugeotem XR6 czy jakoś tak :bigrazz: Nie polecam tego motoru jak Qóba napisał lepiej dać więcej hajsu i kupić RS albo GPR :) yO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Od tego trzeba zacząć że to rs2 na tym zdjęciu. Nie polecam tego motoru jak Qóba napisał lepiej dać więcej hajsu i kupić RS albo GPR :bigrazz: yO! Więc taki jak w rs/tzr itp więc z częsciami nie ma problemu poza tym mi akurat bardziej podoba się terieju od rs więc po co przepłacac :) A tak btw Jonek widze ze przez ten miesiąc przerwy na furum postarzałes sie o 3 lata :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mi się nie podoba osobiście rieju :bigrazz: Wole wyglądem nowsze RS'ki :bigrazz:btw.Hazell tam miałem zły wiek podany i nigdy nie patrzyłem na to :),a że już rok sobie wsadziłęm więcej niż mam teraz nie ma co sapac :) yO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq-lca Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dzieki za pomoc ale czy mzoe ktos poweidziec cos o wadach i zalteach tego motorklu :?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 tego i tak niekupis zvo koles fona nieodbiera:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehanic Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 rieju ma taki sam silniczek jak tzr czy rs to znaczy minarelli am6 więc z częściami silnikowymi nie będzie problemu, jest on podobny do peugeota xr6 bo to te same motory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi